• Art en glamour bij Paul Schulten Couture

 • Sheila’s 45 jarige jubileum show “Gold”

 • Tournée Introdans in Canada en VS

 • 5-Sterren boetiekhotel ‘POST Rotterdam' in historisch postkantoor

 • Award voor coutureshow Addy van den Krommenacker

 • Nederlands Dans Theater 2 lanceert Settle for More

 • Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Salle Privée lanceert complete lijn van luxe parfums

b_250_200_16777215_00_images_salleprivee18wit.jpg  Het luxury modelabel Salle Privée presenteert met trots een parfumcollectie voor mannen én vrouwen. De vijf signature geuren hebben elk een eigen karakter en zijn geschikt voor alle momenten van de dag. Deze geuren prikkelen de verbeelding... De Eau de Parfums vinden hun inspiratie in de grensverleggende jaren '70.

Voor kunst en design is dit de favoriete periode van oprichter Patrick Munsters. Een tijdperk van innovatie, alom geroemd om zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek. Neem KHAM-SIN... Dit is een expressie van warmte en avontuur. De geur verwijst naar droge, hete zandstormen in de Egyptische woestijn en naar een iconische vintage Maserati sportwagen, ontworpen door Marcello Gandini van Bertone.

Je denkt meteen aan een kleurrijke compositie die geluk en vrijheid ademt. (Voor parfumdeskundigen: Topnoten: mandarijn, pepermunt, petitgrain - Hartnoten: tijm, viooltjes, patchouli - Basisnoten: amber, labdanum, tonkaboon, chocolade).

En LE TEMPS PERDU? Dat is een verleidelijk en verslavend Eau de Parfum. Tijdloos en nostalgisch. De geur heeft een gelaagde compositie en refereert aan het belangrijkste werk van schrijver Marcel Proust, een roman waarin hij de rol van het geheugen (en de invloed van geur daarop) centraal stelt. (Voor de kenners: minimalistische, abstracte creatie: ambrette zaad, amber, ambroxan, musk, iso-E super, hout) Mmm... Klinkt zo goed!

Spannend en anders is SUPER 8. Een uiting van creativiteit en innovatie. Verwijst zowel naar het filmformaat als naar de Super 8 camera die in 1965 werd gelanceerd en in de jaren '70 razend populair bleef. Een fascinerende creatie waarbij koele en warme akkoorden met elkaar contrasteren.
(Info over de verrukkelijke samenstelling: Topnoten: grapefruit, neroli - Hartnoten: kardemom, gember, roze peper - Basisnoten: wierook, sandelhout, leer) Intrigerend?

Dan komt CELLULOID HEROES... In 1972 presenteerde The Kinks het album 'Everybody’s in Show-Biz' met het door leadzanger en songwriter Ray Davies geschreven nummer 'Celluloid Heroes'. Het Eau de Parfum weerspiegelt de muziek en is een glasheldere creatie van opgewekte frisheid.
(Topnoten: bergamot, komkommer, citroen - Hartnoten: magnolia, oranjebloesem - Basisnoten: musk, amber, sandelhout) Wat je noemt; een dróóm...

En MONOCHROME is artistiek en stijlvol. De geur refereert aan monochromatische schilderijen en ZERO kunst. Avantgardistische schilders verkenden het gebruik van één kleur en de zeggingskracht van texturen en nuance. Dit verfijnde parfum is tijdloos.
{Topnoten: kruidnagel, galbanum - Hartnoten: rozemarijn, vetiver - Basisnoten: leer, cederhout) Als je hierover leest krijg je al een vleug van geluk naar je toe!

De Eau de Parfums van Salle Privée zijn verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, Perfume Lounge in Amsterdam en bij de flagship store van Salle Privée in Amsterdam.
Salle Privée is een luxe label dat mannen én vrouwen de gelegenheid biedt er stijlvol uit te zien, elke dag, zonder moeite. Het onconventionele label conformeert zich niet aan de seizoenen.

Elk kledingstuk bezit zijn eigen tijdloze relevantie. Geheel in lijn met de esthetische visie van het label en de overtuiging dat een eigentijdse lifestyle zich niet beperkt tot kleding alleen, cureert Salle Privée tevens een collectie high-end accessoires.

FOTO: DIE HEERLIJKE GEUREN VAN SALLE PRIVÉE... TIJDLOOS EN VERFIJND...