• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

& Other Stories maakt Nicole Kidman mooi

  Celebrity haarstylist Kylee Heath is heel enthousiast over de produkten van & Other Stories dat een beauty- assortiment inclusief haarverzorging heeft ontwikkeld. Celeb-stylist Kylee Heath uit LA is een expert op het gebied van rodeloper momenten en totaal ingetuned op de typische LA stijl. De nieuwe haarverzorgingslijn van & Other Stories is ook in samenwerking met celeb-stylist Kylee Heath ontwikkeld.

Zij maakte met deze bijzondere produktlijn diverse verschillende kapsels voor Nicole Kidman in verband met de talloze award-uitreikingen die dit jaar voor haar de gelegenheid waren om tot in de finesses up to date te verschijnen. De celebstyliste legt ook uit op welke manier zij met het merk heeft samengewerkt.

"Mijn rol als co-developer van de nieuwe & Other Stories haarverzorgingslijn was om het perspectief van een styliste uit LA toe te voegen aan het proces. Het werk van een celeb-styliste eist een topresultaat anders kan je het als prof in deze veeleisende business verder wel vergeten. Mede daarom heb ik ieder produkt zorgvuldig getest – op mijzelf en mijn klanten – om ervoor te zorgen dat elk produkt perfect werkt."

Zij verzorgde de kapsels van Actrice Nicole Kidman tijdens de SAG Awards, Golden Globes maar ook gedurende de Oscars. Allemaal gemaakt met de high-performance & Other Stories haarprodukten. Heath gebruikte de produkten ook voor de geweldige look van Riley Keough tijdens het Met Gala.

Frida Fagerholm, Head of Beauty & Other Stories, zegt: "Samen met Kylee Heath hebben we veel inspiratie gehaald uit het leven in LA en gekeken naar haarverzorging die geschikt is voor een dag op het strand tot een avond uit. De collectie concentreert zicht op drie categorieën: Restore, Universal en Fullness. Met de verschillende collecties kun je de gewenste look creëren: of het nou gaat om zachte, bouncy of glanzende lokken. Allemaal met een goed uitgebalanceerde geur."

De Restore lijn biedt volledige voeding en verzorging. Deze bevat producten die je haar herstellen en zorgen voor een gezonde, zachte en frisse glans. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik of wanneer je extra aandacht wilt geven aan je haar. Het assortiment bevat hydraterende plantaardige keratine en hibiscus extract die de haarvezels opvullen voor een zachte, verzorgde look.

Een mix van kokos-, jojoba- en avocado-olie beschermt en herstelt beschadigd haar en levert tegelijkertijd een soepel, verzorgd hoogglansresultaat. Het assortiment van Restore bevat: scalp scrub, intensive mask, leave- in mask, shampoo en treatment.

Opvallend is de Universal lijn die voor elke gelegenheid producten omvat die volume, kracht en voeding leveren voor gezond uitziend haar. Elke formule heeft verschillende functies en stylingproducten die beschermen tegen zowel kroezen als statisch haar.

Het assortiment bevat natuurlijke ingrediënten zoals artisjok, moringa boom en proteine uit quinoa. Hun multifunctionele eigenschappen vergroten de veerkracht en vitaliteit van het haar. De Universal lijn bevat de volgende artikelen: beach spray, blow-out lotion, primerspray, dry shampoo, shampoo en conditioner.

Het uitgebreide assortiment van high-performance haarproducten van & Other Stories is voor iedereen beschikbaar in de winkels en online.