• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Avondkleding van nu geinspireerd door jaren '70

  Het Nederlandse luxe modemerk SALLE PRIVÉE kondigt met trots de samenwerking aan met MR PORTER online herenmode. Ze lanceren samen de exclusieve “capsule” collectie die zich volledig richt op avondkleding. Dit is SALLE PRIVÉE’s eerste collectie exclusief met een retail partner. SALLE PRIVÉE staat bekend om zijn luxueuze en permanente collectie voor mannen, waarbij de focus ligt op tijdloze en moderne items die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

“Wij zijn erg trots dat MR PORTER ons heeft uitgenodigd samen een capsule collectie te ontwerpen en lanceren, waarvoor we zijn geïnspireerd door avondkleding uit de vroege jaren 70,” luidt hun commentaar van creatief directeur Patrick Munsters, founder and creative director van SALLE PRIVÉE.

Een capsule collectie is een kleine collectie die binnen een samenwerking van twee grote merken gemaakt wordt als een bijzonder project. En bijzonder mag deze collectie wel genoemd worden want deze capsule collectie draagt SALLE PRIVÉE en MR PORTER’s gezamenlijke visie uit op een hedendaagse benadering van klassieke herenkleding. Het actuele aspect en eigentijdse gevoel wordt daarbij versterkt door minimalisme en een modern silhouet.

De 12-delige capsule collectie focust zich op avondkleding geïnspireerd op klassiekers uit de vroege jaren ’70. Zoals smoking blazers met brede revers van rijke bordeaux rode en donker groen fluwelen stoffen en gecombineerd met een zwart fluwelen strikdas of coltrui. De collectie is volledig vervaardigd in Italië en wordt gekenmerkt door gebruik van buitengewone en luxe materialen van de hoogste kwaliteit, vervaardigd door de meest prestigieuze fabrikanten met een lange historie in de industrie.

In de collectie wordt onder andere veelvuldig gebruik gemaakt van kasjmier; een tweedelig pak, single breasted overjas en fijne breisels. Daarnaast zijn hoogwaardig zijde en het schaarse Sea Island-katoen toegepast. De volledige collectie is exclusief verkrijgbaar op MRPORTER.com en wordt daarnaast gelimiteerd verkocht in SALLE PRIVÉE’s eigen online store.

...KLASSIEKE AVONDKLEDING IN EIGENTIJDSE STIJL UIT DE CAPSULECOLLECTIE VAN SALLE PRIVÉE EN MR. PORTER .... 

HELAAS ... HELAAS... wIJ WAREN TE VROEG...
HET ENTHOUSIASME VAN DE AANBIEDERS EN DEZE REDACTIE LIET ONS EVEN VERGETEN DAT DEZE NIEUWE CAPSULE-COLLECTIE PAS OP 28 NOVEMBER WORDT GEPRESENTEERD... NOG EVEN WACHTEN DUS...