• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Trendy Uitgaan... naar Virtual Reality Center in Eindhoven!

  EINDHOVEN - Als een ware explosie barsten de gloednieuwe ervaringen los om ons heen en zo maken wij zelfs met familie en vrienden straks totaal nieuwe trendy ervaringen mee. Leek het je ook niets om in de laatste digitale technologie te duiken: je komt er nu niet meer onderuit. Europa’s grootste Virtual Reality Center in Eindhoven wordt straks net zo druk bezocht als Artis en onze pretparken.

Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22 – 30 oktober) wordt de eerste fase van het innovatieve concept geopend. De Eindhovense startup Enversed ontwikkelt het ´Virtual Reality Experience Center´ van 3.000 m2 momenteel op Strijp-S.

In het Enversed Center wordt de kracht van virtuele ervaringen ingezet voor unieke games, escape rooms, teambuilding, workshops, en trainingen. Deze ervaringen zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt ontwikkeld door het eigen productieteam van Enversed.De omgeving biedt ruimte voor wel 100 gebruikers per uur die de grenzeloze wereld van Virtual Reality samen met hun familie, vrienden en collega’s gaan ontdekken.

Straks gaan de familie- en bedrijfsuitjes allemaal naar Enversed waar je met familie, vrienden en collega's virtueel kunt racen door wolken en langs planeten. Wie zou er nu eens niet mee willen instappen in een ruimteschip? MSI, maker van snelle game computers gaat daarbij samen met Enversed zorgen voor grensoverschrijdende virtuele ervaringen voor toekomstige bezoekers.

Wie als eerste de wereld van Enversed wil verkennen, kan dat vanaf eind oktober dit jaar, waar tijdens de feestelijke opening de eerste fase van het Center wordt gepresenteerd.

Er is ruimte te over voor unieke games, teambuilding, escape-rooms en zakelijke trainingen.

En er is eveneens een flitsend digitaal lijntje tussen Eindhoven en Amsterdam het grootste cluster van bedrijven rond VR op Kattenburg. Het cluster wordt een kweekvijver voor start-ups. Heel slim bedacht om veel mensen aan werk te kunnen helpen. En op dit gebied straks inventieve handel te kunnen aanbieden en om daarnaast een brug slaan naar culturele instellingen in de stad.

Filmmuseum Eye, Idfa DocLab en het Muziekgebouw aan het IJ behoren tot de eerste partners. Belangrijke initiatiefnemer is Daniel Doornink van Videostitch, de producent van een camera die 360 graden rond filmt. Die camera kennen we natuurlijk al jaren maar het gaat om de speciale toepassing en de uitwerking daarvan.
De gemeente Amsterdam helpt het cluster genaamd VR Base als eerste investeerder. De opening op Kattenburg vindt plaats tijdens Amsterdam eWeek.