• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Hudson’s Bay COMPANY opent 20 nieuwe warenhuizen

  TORONTO / AMSTERDAM - HBC ofwel Hudson’s Bay Company zal als eerder bekend werd gemaakt de Nederlandse markt te betreden en er in de komende twee jaar circa 20 nieuwe warenhuizen openen.

HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse markt gebruik maken van de bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren. Er zijn reeds twee nieuwe locaties waarmee langlopende huurovereenkomsten zijn gesloten voor bijna 30.600 m2 in Amstelveen en Almere.

Hudson’s Bay Company of is verheugd aan te kondigen dat ze nieuwe huurovereenkomsten voor twee locaties in Nederland hebben getekend, dit in aanvulling op de reeds eerder aangekondigde elf locaties. In totaal beslaan de contracten 172.400 m2 en bestaan ze uit 12 Hudson’s Bay winkels en een Saks OFF 5TH winkel. Een vandaag aangekondigde Hudson’s Bay wordt naar verwachting geopend op Amstelveen, Buitenplein 101.

Deze locatie in het ‘Stadshart’ in Amstelveen is wel vaker verkozen is tot het beste winkelcentrum van Nederland. Maar zoals u weet is er op dit gebied tussen verschillende mooie winkelsteden grote concurrentie. Natuurlijk zal de voortvarende mentaliteit van Hudson’s Bay die daar 20,600 m2 heeft gehuurd van harte welkom worden geheten daar aan de oostkant van het winkelcentrum.

Hudson’s Bay en a.s.r. gaan het bestaande gebouw, in nauwe samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen volledig aanpassen. Dat betekent in meerdere opzichten werk aan de winkel!

Edwin van de Woestijne van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: “Na Amersfoort, Haarlem en Leiden heet ik Hudson’s Bay van harte welkom in ons prachtige pand in Amstelveen. We zijn blij met de komst van het vernieuwende concept van HBC en zien er naar uit om samen met hen het winkelplezier in Amstelveen te vergroten. Het besluit van HBC om nog een langjarige samenwerking met a.s.r. aan te gaan, geeft aan dat we op de juiste locaties zitten en een sterke vastgoedpartner in retail zijn.”

Hudson’s Bay komt ook in Citymall Almere, een winkelcentrum ontworpen door de bekende Nederlandse architect Rem Koolhaas. Het winkelcentrum staat in het hart van het stadscentrum en is een populaire regionale winkelbestemming.

Hudson’s Bay zal naast de voormalige V&D locatie ook nog andere delen op de eerste en tweede verdieping beslaan. De winkel wordt groter dan 10.000 m², krijgt directe toegang tot de twee grootste parkeergarages en sluit, als enige warenhuis in Flevoland, perfect aan op de mix van internationale merken en lokale winkeliers in het winkelcentrum.

Otto Ambagtsheer van Unibail-Rodamco: “Als leidend Europees beursgenoteerd winkelvastgoedfonds zijn we blij om Hudson’s Bay aan onze portefeuille toe te kunnen voegen. Omringd door sterke internationale merken zal de hoogwaardige Hudson’s Bay van grote waarde zijn voor onze bezoekers.“

FOTO: THE MOMENT van ondertekening voor de locatie in Amstelveen tussen Richard Baker van HBC (links op de foto) en Edwin van de Woestijne van a.s.r. (rechts op de foto), in aanwezigheid van Burgemeester Mirjam van ’t Veld van Amstelveen (midden).