• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Fast Show op Airfield Drachten met All American Cars

  DRACHTEN - In het weekend van 28 tot en met 30 juli vindt er weer een editie plaats van de bekende Fast Show op het vliegveld in Drachten. Dit “Main Event” worden aangevuld met All American Cars. Op de Airstrip Drachten zullen over een afstand van 402 meter (een kwart mijl) 2 voertuigen tegen elkaar racen. Er kunnen hier zowel met motoren als door heel bijzondere auto’s snelheden worden bereikt tot 250-300 km p/uur.

Hier zijn tal van professionele race teams uit heel Europa in aktie die de dragrace sport op serieus niveau beoefenen en daarvoor vaak alle landen van Europa afreizen om te kunnen racen op een goede baan.Dit weekend worden er onder meer raceteams verwacht uit Engeland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, België en Nederland. Er wordt door verschillende klassen deelgenomen met auto’s en met motoren. Qua klasse variërend van junior dragbike’s en cars, straat-legale auto’s en motoren, tot auto’s en motoren alleen bekend van t.v programma's met dikke slicks, wheelie bars etc.

Onder meer zullen de junior dragbikes terugkeren uit de UK naar Drachten. Dit nadat zij in 2016 voor de 1e keer in de geschiedenis de oversteek hebben gemaakt om op Nederlandse bodem te gaan racen. Nu zullen ze opnieuw op de dragstrip in Drachten rijden.

Naast de diverse pro classes zullen er als gemeld ook een aantal zeer snelle en spectaculaire streetlegal auto-en-motor racers te zien zijn. Ook hier zijn deelnemers ingeschreven uit zowel binnen -als buitenland. Kortom een bont scala van racers en teams die naast het racen graag bereid zijn hun auto’s en motoren van dichtbij aan de bezoekers te laten zien. Foto’s te laten maken en hun ervaringen te delen.

Naast drie dagen motorisch geweld op de dragstrip is het ook drie dagen genieten van All American Cars als side event. Daar staan de volgende programma onderdelen op het programma. Betreffende Streetlegal Dragraces powered by General Cars & Parts: deelnemers aan de Pro Dragraces zijn op enkele uitzonderingen na eigenaren van auto’s en motoren van Amerikaanse makelij.

Dit weekend zijn een aantal demoblokken op de dragstrip vrijgemaakt voor sommige amateur rijders. Eigenaren van muscle cars die enkele runs willen maken.Ook in 2017 kan men getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto tijdens de Best of Show Contest. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën evenals de eretitel “Best of Show”.

Dit jaar hebben zich hier weer diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld. De bedrijvenstraat is daarom 'the place to be' voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Voor bezitters van Amerikaanse auto’s en trucks zijn er speciale toegangsprijzen. Met je eigen American ride heeft men gratis toegang voor de auto en ook voor de bestuurder. Dit kan via internet worden aangevraagd,

28 t/m 30 juli: Fast Show Main Event en All American Cars op Airfield Drachten.

FOTO: BENJAMIN WEFER