• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Society-minnend Amsterdam op Zilveren Hilton Haringparty

  AMSTERDAM - Tijdens stralend weer ontving Hilton Amsterdam een ongekend groot aantal genodigden. Het was een superavond waar zo’n 1.000 gasten zich tegoed deden aan de prima kwaliteit nieuwe haring van Versvishandel Jan van As.

Gastheren Roberto Payer, cluster general manager Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam, en Eric van As (commercieel manager Versvishandel Jan van As) proefden als eersten van de meer dan 3.000 beschikbare nieuwe haringen, samen met de danseres die hen het eerste vaatje had overhandigd na een spectaculaire luchtshow.

Daarna zag men alle gasten overal heerlijk smullen en genieten. We zagen onder meer tuinarchitect Dick Brouwer onder meer beroemd door zijn prachtige lavendeltuin met Niloo Brouwer. Echtgenote van Martijn Brouwer van Burginvest. Ook professor Cees Dam met Martine Van Loon-Labouchere lieten zich de haring goed smaken. Harry Mens was eveneens één van de gewaardeerde genodigden. Evenals Manuela Kemp die bij omroep Max haar programma presenteert.

Marijke Helwegen en kunstenares Ans Markus waren beiden als altijd weer zeer goed gekleed present en werden vergezeld en begroet door een feestelijke stoet van vrienden en bekenden. Eveneens aanwezig was de altijd opvallend modieus geklede couturier Roland Kolk. Gelukkig zijn er steeds meer moderne mannen - ook niet in het modevak werkend- die zich opvallend modieus durven te kleden.

De haring en de heerlijke hapjes werden lekker weggehapt. Natuurlijk werd iedereen ondertussen ook nog druk gefotografeerd en gefilmd en geïnterviewd.

Het was een echt fantastisch society-evenement. Onze vakbroeder de Amsterdamse 'oer-fotograaf' Jan Blankestein genoot eveneens zichtbaar en was als altijd aktief bezig. Er is vrijwel niets wat sinds jaren zijn op de hoofdstad gerichte scherpe fotografenoog ontsnapt. Het was dan ook weer druk en gezellig. Overal genoot iedereen van de haring, de hapjes en het heerlijke weer. Er werd heel wat afgepraat want iedereen zag iedereen weer eens. 

De camera's draaiden en de BN-ers werden volop geïnterviewd. Wat was er de laatste tijd in hun leven gebeurd? Gastheren en hostesses repten zich door de menigte. De glazen werden volop gevuld en schitterden in  de zon. Kortom: het was met die zilveren Hilton haringpartij 2017 een echte happening. Helemaal weer in de geest van het legendarische glamourland en Gert Jan Dröge

FOTO: ERNST DE VOGEL