• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nationale Haringpartij een prestigieus kasteelfeest

  HAARZUILENS - Woensdag werd in de tuin van Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens de 56e editie van de Nationale Haringpartij, het oudste netwerkevenement van Nederland, georganiseerd. Met op de achtergrond het sprookjesachtig mooie Kasteel de Haar had zich hier de fine fleur van de vaderlandse politici, kunstenaars, militairen en sportmensen verzameld.

Onder het goedkeurend oog van tal van andere prominenten onder meer uit de zakenwereld werd er met smaak in de heerlijke haring gehapt. Het weer was prachtig maar het zonnetje was soms even te heet. Politica en tv-ster Erica Terpstra en mevrouw Mary Rost Onnes (echtgenote van Jaap Rost Onnes) hadden dit van tevoren voorzien en bekeken heel charmant van onder hun breed gerande hoed naar de cameradrukte van filmers en fotografen op het grasveld.

Ook onze fotograaf Frank Vaessen kon een fantastische opname maken van een aantal prominente aanwezigen als de altijd prettig gehumeurde Prof. Mr. Pieter Van Vollenhoven met links ernaast de zeer gewaardeerde staatssecretaris Sharon Dijksma en rechts creatieve astronaut André Kuipers. Naast hem Ridder Militaire Willems-Orde Marco Kroon en Utrechts Commissaris van de koning Willibrord van Beek.

Helemaal links Aad Veenman naast Ingrid Staal ( in lieflijk zomers blauw) en Boele Staal de huidige burgemeester van Arnhem. Er werd geposeerd en er kwam van alles ter sprake zoals uiteraard de ingewikkelde formatie en het gevaar van nepinformatie voor particulieren en voor bedrijven.

De haring kon worden afgewisseld met bier, korenwijn of een heerlijke cocktail. En voor wie geen alcohol wenste was er uiteraard ook volop keuze. Iedereen genoot en vond het ook qua muzikale entourage een heerlijke dag.

P.R.dame en dierenvriendin Marijke Helwegen trok als altijd heel veel belangstelling in haar schitterende paprikarode outfit. Veel bewondering oogstte de altijd sprankelend geklede kunstenares Ans Markus die op elke expositie van haar fijnzinnige schilderijen weer een ongelooflijk groot aantal bezoekers weet te trekken. Het lijkt wel of er steeds weer nieuwe generaties van haar werk willen genieten.

Cosmetica-zakenvrouw Frauke Hamer was een plaatje om te zien en zo zelf de beste reclame voor haar cosmetica die men zich maar kan wensen.

Ook de hoofdstedelijk couturiers waren naar Utrecht afgereisd. Couturier Monique Collignon vormde nu weer met haar ogenschijnlijk simpele perfekte donkerblauwe jurk en semi-klassieke hoed een klasse apart. Datzelfde is ook altijd op te merken over de eveneens aanwezige couturier Ronald Kolk. Qua uiterlijke presentatie weten als bekend al onze hoofdstedelijke couturiers sowieso met hun zo voortreffelijke verschijning overal en altijd de eer van Amsterdam Modestad als geen ander hoog te houden.

FOTO: FRANK VAESSEN