• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Museum Singer Laren opent magisch boutique hotel

  LAREN - Van 28 september tot en met 1 oktober a.s. wordt het vernieuwde museum Singer Laren getransformeerd tot een magisch boutique hotel. Het wordt een heel aparte expositie georganiseerd door Residence. 18 toonaangevende interior designers richten op geheel eigen wijze een ruimte in. Salon Residence 2017 zorgt ook nu weer voor vier dagen ultieme interieurinspiratie met een prominente rol voor de Kamer van de Toekomst.

Hoofdredacteur Miluska van ’t Lam van woonmagazine Residence wist eerder al duizenden interieur- en kunstliefhebbers aan te trekken. "Met dit nieuwe evenement willen we het ambacht van de interior designer zichtbaar maken en het 30-jarig jubileum van het magazine op feestelijke wijze vieren," zegt zij.

Waarom verandert het mooie nieuwe museum nu in een boutique hotel? Dat komt door de zogenaamde hoteltrend. Hotels zijn het visitekaartje van de interior designers geworden en inspireren meer dan ooit voor ons eigen interieur. We slapen er niet alleen, maar loungen er, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Daarom wordt het Singer Laren nu ook het decor van de hotelbeleving.

In het nieuwe theater delen grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie. Voor een verblijf in het boutique hotel heeft Residence culinaire verrassingen, masterclasses, boeklanceringen en interviews op het programma staan. Met namen als Tricia Guild, Pierre Frey en Marcel Wanders.

De internationaal vermaarde Elephant Parade strijkt neer in Laren en de beurs Maison&Objet uit Parijs geeft tijdens de professionalsdag een exclusieve trendpresentatie.Vol inpirerende kamers. Van minimalistische hotelsuite en tijdloze lobby tot glamorous cocktailbar, seventies bibliotheek en intiem home office. In het boutique hotel heeft elke interior designer in samenwerking met de mooiste merken en kunstgaleries een ruimte ontworpen met een eigen, inspirerende stijl. Ook is er een hotelshop met interieuraccessoires.

Robert Kolenik heeft de Kamer van de Toekomst ontworpen om te laten zien dat duurzaam design perfect hand in hand gaat met comfort en stijl. Van fijnstofvrije lucht en de juiste temperatuur tot een interactieve badkamerspiegel en noviteiten voor een optimale persoonlijke balans. Een digitale private butler kan zelfs de verlichting, muziek en geur selecteren.

Museum Singer Laren toont Salon Residence
28 september – 1 oktober 2017

De deelnemende interior designers zijn smaakmakers pur sang: Brecht Murré Atelier, Clairz Interior Design, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA. Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhout, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt en Wolterinck Laren.