• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Nieuws van Nederland


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/couturekrantnl/subsites/couturekrant.nl/components/com_content/models/articles.php on line 587

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/couturekrantnl/subsites/couturekrant.nl/modules/mod_articles_category/helper.php on line 250

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Fijn leren tekenen tijdens Rotterdams Tekenfestival

  ROTTERDAM - Het heet ’The Big Draw’ nieuwe stijl en vindt plaats op 7 en 8 oktober in Rotterdam. Daar vindt het internationale tekenfestival ‘The Big Draw’ plaats. Het werd al eerder georganiseerd door Rotterdamse kunstinstellingen en werd een groots event. Ook nu is in het weekend 7 en 8 oktober iedereen welkom om samen het plezier van tekenen te vieren: van jong en oud en van professional tot amateur.

Tijdens het tweedaagse festival kunnen bezoekers tussen 13.00 en 17.00 uur meedoen aan workshops in de deelnemende kunstinstellingen. Stempelkaarten à 7,50 euro p.p. geven het hele weekend toegang tot alle workshops en deelnemende musea.

Bij Villa Zebra leren kinderen en hun (groot)ouders hoe een lijn zomaar kan veranderen in een plant, een schoen of beest en de allerkleinsten (3+) kunnen monsters tekenen op muziek.Ook kan men kennis maken met het Jeugdcultuurfonds en wat zij kunnen betekenen voor Rotterdamse kinderen en de doorlopende tekenworkshop van kunstenaar Svetlana Prigoditch volgen.

Tekenaar, tatoeëerder, dichter en performer Ko de Kok is aanwezig bij TENT en Witte de With en laat bezoekers alledaagse en absurde beelden met elkaar te combineren tot een eigen, fantasierijke werkelijkheid. Bij showroom MAMA maakt Illustrator Funs Janssen je bewust hoe we anderen zien en hij daagt je uit om dat in beeld te brengen.

In Museum Boijmans Van Beuningen kunnen deelnemers zich laten inspireren door Rembrandt en net als de meester een ets maken en tekenen op de ramen met kunstenaar Bruno Ferro Xavier da Silva of werk samen met kunstenaar Nazif Lopulissa (Nasbami) aan een verrassend stilleven.

Of maak eens een ‘portret in stukken’ onder leiding van kunstenaar Johannes Schwartzin Het Nieuwe Instituut. Teken dit keer niet iemands gezicht, maar karakter, eigenaardigheden en lievelingsspullen. Vingerhoedjes paraat? Bij Kunstuitleen Rotterdam kunnen bezoekers tekenen in textiel, met als resultaat: een badge.

Nog even iets over de financiële kant van het event: Stempelkaarten à €7,50p.p. (contant af te rekenen) geven het hele weekend toegang tot alle workshops en deelnemende musea.

De stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende locaties. Dat zijn er nogal wat.
Namelijk: Museum Boijmans Van Beuningen: Museumpark 18-20 / Het Nieuwe Instituut: Museumpark 25 / Kunstuitleen Rotterdam: Goudsesingel 268 / Showroom MAMA: Witte de Withstraat 29-31 / TENT en Witte de With Center for Contemporary Art: Witte de Withstraat 50 / Villa Zebra en Jeugdcultuurfonds: Stieltjesstraat 21

...LEKKER TEKENEN IN ROTTERDAM VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN OP 7 EN 8 OKTOBER IN ROTTERDAM...