• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Design Edition Masters of LXRY als luxe wervelwind

  Ook in 2017 strijkt Masters of LXRY als een kuxe wervelwind neer in de Amsterdamse RAI. Het zullen niet uitsluitend de schitterende boten en geweldige auto's zijn die de respectvolle bewondering van bezoekers oogsten. Ook een groots opgezette design expositie biedt de bezoeker een unieke kijk in de Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp van de afgelopen 50 jaar. Hoe kan dat?

Masters of LXRY brengt dit jaar de grootste editie uit haar geschiedenis naar Amsterdam met een beursoppervlakte van bijna 40.000 m2. In slechts vier jaar verdubbelde de beurs der beurzen zijn vloeroppervlakte.

Beursorganisator Yves Gijrath: “Dit jaar is de grootste beurs die wij ooit in ons zestienjarig bestaan hebben neergezet. Het is overduidelijk dat er sprake is van een hele sterke economie met een grote belangstelling van de consument voor luxe ervaringen en goederen en een opmerkelijke belangstelling voor Amsterdam. Vooral de vele buitenlandse bezoekers zien Amsterdam als het nieuwe Londen. Ik hoop dat we wel geleerd hebben van het verleden. Groei is prima, maar wel graag gefaseerd en vooral realistisch blijven met z’n allen”.

Deze maand maakte het CBS bekend dat de Nederlandse economie blijft groeien. Redenen voor deze aanhoudende economische groei zijn: meer export, meer investeringen en meer consumptie. Hiermee zit ook de luxe-industrie in de lift.

Benno Leeser, CEO van Gassan Diamonds die vorig jaar een recordomzet op Masters of LXRY behaalde verklaarde dat dit jaar de omzet van kostbare horloges nog weer 10% hoger zal liggen dan vorig jaar en dat deze tendens zich in 2018 belooft voort te zetten.

Als altijd blijven ook nu de Hollandse Oude Meesters in trek en niet minder evenals de originele grote kunstenaars uit onze eigen tijd als de kunstzinnige fotograaf Stephen Wilkes, de aansprekende Tom Blachford, de verhalende Logan Hicks, Aurosol kunstenaar en fotograaf Gerard Rancinan en fotograaf Christian Voigt met zijn bevrijdend grootse Himalaya-serie.

Wie van mooie beelden houdt en van aparte gadgets als van Glaselli-Luxury waarmee een drinkglas eenvoudig van onzichtbare maar wel aanwezige bacterieén kan worden gereinigd kan op deze magnifieke beurs heerlijk genieten.

Een jacht met een barista-koffiebar aan boord, dat verwacht je misschien op een superjacht, maar niet op een boot met compact Nederlands design van 9 meter. De Rapsody Tender prijkt op Masters of LXRY: met 34 knopen pure luxe op het water. Interigerend zijn ook de Waterdream boten handgemaakt in Nederland van Aluminium die varen als een droom... En nog veel meer luxe op het water: te veel om te vertellen.

En natuurlijk is er volop- mode te vinden. Speciale mode voor de man en voor de bruid. En natuurlijk zijn er de modemakers met hun inspirerende collecties. Dit jaar zullen onder meer de couturiers Ronald Kolk en Sepehr Maghsoudi aanwezig zijn om hier een bijzondere show te tonen.

Masters of LXRY 7 t/m 11 dec.
RAI Amsterdan
entrée: Elicium Centre

Open: do. 7 dec. 20.00 – 01.00 uur (VIP night, invite only) | vr. 8 dec. 13.00 tot 22.00 uur | za. 9 dec. 12.00 tot 22.00 uur | zo. 10 dec. 11.00 tot 21.00 uur | ma. 11 dec. 12.00 tot 19.00 uur (business monday)

FOTO: MIKE RADOOR EN KONRAD KIERKLO UIT DENEMARKEN WILLEN DE OFFLINE KLEDINGWERELD GRAAG NIEUW LEVEN INBLAZEN MET CONCEPT MIINTO...