• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Foam: Talentontwikkeling met social touch

  AMSTERDAM - Tomorrow of Yesterday in Foam 3h toont tot 14 januari 2018 het nieuwste werk van Stefanie Moshammer over de tegenstellingen van het leven op het Haïtiaanse eiland Île à Vache. De Oostenrijkse is een rijzende ster in de fotografiewereld.

Nadat ze in 2016 door Foam Magazine is geselecteerd als Foam Talent, vertoont ze haar werk in meerdere landen, wint ze de C/O Berlin Talent Award en publiceert ze haar boek Land of Black Milk. Als eerste kunstenaar ontvangt ze het Florentine Riem Vis Stipendium, dat begin dit jaar is opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de artistieke carrière van jonge kunstenaars aan de hand van het thema mensen.

In november 2016 en maart 2017 bezocht Stefanie Moshammer het Haïtiaanse eiland Île à Vache. Wat in eerste instantie lijkt op een Caraïbische droom van een reclamefoto, met wuivende palmen en witte stranden, is ook een plek van onvervulde beloften. Naast de prachtige omgeving met de diepe blauwe zee, felgroene natuur en kleurrijke straten, zijn de steden en stranden ook gekleurd door afval en huisvuil, bezaaid met rommel, van plastic flessen en tassen tot verpakkingen van polystyreen.

In haar serie Tomorrow of Yesterday onderzoekt Stefanie Moshammer deze paradijselijke tegenstellingen tussen Westerse idealen en beloften en de dagelijkse problemen van de mensen die er leven.

Stefanie Moshammer leeft en werkt in Oostenrijk, waar ze een BA in grafisch ontwerp en fotografie haalde aan de Universiteit van Kunst en Design. Haar werk, dat is tentoongesteld in Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Italië, is gepubliceerd in bladen als Collector Daily, Purple Magazine, i-D, GUP Magazine en VICE.
In 2015 werd Moshammers eerste fotoboek, Vegas and She, gepubliceerd door Fotohof edition.

Haar werk werd in 2016 gekozen voor het jaarlijkse Talent Issue van Foam Magazine en de bijbehorende internationaal reizende tentoonstelling. Stefanie Moshammer is de eerste ontvanger van het Florentine Riem Vis Stipendium, ingesteld ter nagedachtenis aan Florentine Riem Vis (1959-2016) met als doel een jonge kunstenaar in staat te stellen zijn of haar artistieke carrière verder te ontwikkelen.

FOTO: JEANILET UIT DE SERIE TOMORROW OF YESTERDAY VAN STEFANIE MOSHAMMER