• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Bike MOTION Awards vol interessant produktnieuws

  UTRECHT - De deuren van de allereerste voorjaarseditie van Bike MOTION zijn open, samen met de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience. De bezoeker kan vanuit één centraal punt alles vinden op het gebied van sportief fietsen, e-bikes, wandelen en reisbestemmingen. Acht hallen van de Jaarbeurs zijn gevuld met de nieuwste producten, innovaties en presentaties van een enorm breed merkaanbod.

Tijdens de opening zijn de winnaars van de Bike MOTION Awards en de Fiets van het Jaar verkiezingen van de RAI vereniging bekend gemaakt. Alle winnaars hebben een prominente positie op het Awardplein bij de ingang.

De Awards in de categorieën Accessoires en Fietsonderdelen gaan naar Proteam Bicycle Care Hydro Coating met 40% van de stemmen en Scope O2 met 39% van de stemmen. Cadomotus Omega Aerohelm ontvangt een Award in de categorieKleding/schoenen/helmen met 59% van de stemmen.

Maxim Power Gel Drink wint een Award in de categorie Training en Voeding, met respectievelijk 41% van de stemmen.

De winnaars van de Fiets van het Jaar verkiezing 2018 zijn ook bekend. De titels in de categorieën Racefiets en Mountainbike van het Jaar gaan naar deSpecialized Tarmac S-Works en de Trek Top Fuel 9.8 SL. De titel Fiets van het Jaar is gewonnen door Gazelle, met de CityGo C3.In de categorie E-bike van het Jaar 2018 is de Sparta R5Te er met de prijs vandoor. De Speed E-bike van het Jaar 2018 is de Klever X Speed.

De Awards zijn uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in de Utrechtse Jaarbeurs, door RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck. Ook deze winnaars staan op het Awardplein bij de ingang. De bezoekers kunnen met de winnende e-bikes de epowered by Bosch testparcoursen op.
De verkiezing 'Fiets van het Jaar' wordt voor de 31ste keer georganiseerd door RAI Vereniging. Het is erg boeiend want deze verkiezing toont bezoekers en de media welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op fietsgebied. Zoveel? Ja echt.

En vooral welke noviteiten en slimme tricks de ontwerpers bedacht hebben om weer kopers aan te spreken. Naast de innovaties op een fiets, kijkt de jury uiteraard ook naar andere aspecten zoals veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de x factor van de fiets.

De Awards uitgereikt in 5 verschillende categorieën die model staan voor het brede en gevarieerde aanbod aan fietsen. Je kunt het best niet met de jury eens zijn want je eigen keuze blijft voor jezelf het allerbelangrijkste. Maar als je bedenkt dat er dit jaar in het totaal wel 46 inzendingen zijn beoordeeld waarvan er slechts 14 doorgingen naar de finale is beoordeling door de jury behoorlijk streng.

Het betreft een merkonafhankelijke vakjury die het nogal druk heeft met deze superklus want ... heel kritisch kijkt. Beoordeelt ... en alles in de praktijk test.