• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: The Social Climber's Handbook

  Binnenkomen op exclusieve feestjes, het blijft een kunst. Of het nu gaat om die beruchte Berlijnse club of Het Boekenbal, status helpt je vaak verder. In 'The Social Climber's Handbook' staan alle tips hoe jij je sociale status bij elkaar bluft. Volgens Kanye West het grappigste boek dat hij ooit gelezen heeft.

'Verzin een TED-talk voor op je cv, ontvolg mensen op social media en vertel ze dat, stuur facturen naar rijke vrienden voor een gunst die je hebt verleend'. Het boek staat vol met humoristische tips en trucs gebaseerd op de ervaringen van auteur Nimrod Kamer (de zelfverklaarde meest ambitieuze sociale ladder-beklimmer).
Met een grappige en provocerende pen laat hij zien hoe je kunt binnendringen in een wereld die geobsedeerd is met (online) status. ( Guest lists are hard to overcome. The doorman can see your face. Walk in backwards.)

Sommige mensen investeren obsessief in hun positie op de sociale ladder. Journalist Nimrod Kamer (Vice, GQ) ondermijnt dit van binnenuit, terwijl hij zichzelf op allerlei politieke en celebrity feestjes naar binnen weet te bluffen. Of je nu jong en werkloos bent, een wannabe influencer of graag meer aanzien wilt, niemand zal je helpen om verder te komen in het leven als je niet wat lef combineert met wat oneerbiedigheid en shame.

Tenminste: DIT IS HET FOUTE VERHAAL UIT HET BOEK. Want... De wereld is geobsedeerd door (online) status, niet door vaardigheden. Vergeet je waardigheid, laat je af en toe uit een club gooien of op de zwarte lijst terechtkomen, draag de hate met pride. Aldus het advies van Nimrod. Zijn reputatie loopt van het trollen van Uber, het binnendringen in exclusieve ledenclubs tot Kanye West die zijn contactgegevens vraagt nadat hij zichzelf voordeed als de redacteur van Kanye’s Wikipedia pagina.

Eerder werden onder andere Donald Trump, Rupert Murdoch, Theresa May en Pierce Brosnan al beetgenomen. Als echte expert in ‘social climbing’ deelt Nimrod maar al te graag zijn bevindingen over dit onderwerp in zijn boek, om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Het is een boek vol grappige onzin en mensen die op die manier bezig zijn komt bijna iedereen wel eens tegen.

Je kunt je soms prima met hun amuseren en soms ook helemaal niet. Je hoort ze soms iets te vaak dingen verzinnen of uitspraken doen die anderen onderuit halen of verdringen. Als Grote Grappenmaker of -maakster zijn ze vaak heel attraktief maar als ze plaatsen van anderen innemen die wel echte capaciteiten bezitten kunnen ze soms zelfs een gevaar voor de gemeenschap vormen. Dit boek maakt wel dat je ze nog eerder kunt herkennen.

Nimrod Kamer is een Gonzo journalist die speciale reportages maakt in opdracht van VICE Magazine, GQ en BBC Newsnight. Hij komt binnen op ieder belangrijk of exclusief feestje, waar ook ter wereld. Daar kan hij dan smakelijk de bink uithangen. En nu heeft hij daar dus dit boek over geschreven.

Boek: The Social Climber's Handbook
Auteur: Nimrod Kamer
Uitgeverij : BIS Publishers