• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Singer Laren Impressionism & Beyond verlengd

  LAREN - Wegens succes wordt de expositie Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey bij Singer Laren verlengd t/m zondag 27 mei 2018. De veelgeprezen tentoonstelling trok tot op heden ruim 75.000 bezoekers.

Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm “We zijn enorm verheugd met de vele bezoekers en hun enthousiaste reacties. De tentoonstelling is een weergaloos succes. Niet alleen dankzij de ontdekte tekening van Vincent van Gogh, maar vooral omdat de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation prachtige en zeer indrukwekkende werken bevat."

De expositie toont een particuliere verzameling met werken van grote kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Bernard, Gauguin, Sisley, Signac, Van Dongen, Matisse, Marquet, Dufy, Nolde en Picasso. De schilderijen en werken op papier van de vermaarde, voornamelijk Franse impressionisten, postimpressionisten en expressionisten zijn afkomstig uit de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation en is het verslag van een 'Wonderful Journey' van een verzamelaarsechtpaar.

Zij brachten in ruim 45 jaar op hartstochtelijke wijze en op grond van persoonlijke smaak een omvangrijke en zeer mooie collectie bijeen. Naast Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey, wordt ook ook de tentoonstelling over Lodewijk Schelfhout verlengd t/m 27 mei. De in deze expositie getoonde schilderijen plaatsen het werk van Lodewijk Schelfhout in de context van zijn tijd. Ook zijn werken te zien van vrienden en bekenden van Schelfhout, onder wie Peter Alma, Henri Le Fauconnier, Leo Gestel en Jan Sluijters.

Deze zomer staat Singer Laren in het teken van de tuin. Aanleiding is de openstelling van de door de beroemde landschapsarchitect Piet Oudolf ontworpen beeldentuin. In de Van den Brink Galerij wordt een presentatie van Oudolfs werk getoond met onder meer de originele ontwerptekeningen van de ‘Singer Oudolf tuin’. In het museum is de tentoonstelling Geschilderde tuinen te zien met werken van kunstenaars als Leo Gestel, Max Liebermann, Claude Monet, Emile Nolde, Gustave De Smet, Charley Toorop en Carel Willink.

De expo Geschilderde tuinen duurt van 5 juni t/m 26 aug. Singer Laren is geopend met het museum dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur en met de Beeldentuin, het café en Singer Shop dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur

...AFBEELDING: SCHILDERIJ EVERT PIETERS VAN TUINTERRAS IN LAREN...