• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Ontroerende ceremonie huwelijk prins Harry en Meghan Markle

  De Britse prins Harry, de jongste zoon van prins Charles en zesde in de lijn van troonopvolging, is vandaag in het huwelijk getreden met de Amerikaanse Meghan Markle. In de St George's Chapel in Windsor hebben beiden elkaar hun jawoord gegeven.

Dit gebeurde tijdens een ontroerende kerkdienst waarin ook het woord gegeven werd aan de zuster van Diana: de moeder van prins Harry die heel indrukwekkend sprak over liefde in de Bijbelse betekenis. "Liefde is de enige weg", vertelde ook voorganger Michael Curry tegen de glimlachende prins Harry en Meghan. Het jonge paar kwam open, eerlijk en heel gelukkig over.

Meghan draagt een witte jurk met blote hals, een sluier met tiara en draagt haar haar opgestoken. Het diamanten diadeem komt uit de nalatenschap van koningin Mary. Meghan maakte een ‘top secret’ van haar bruidsjurk, die zo’n 115.000 euro zou hebben gekost. De pas-sessies op Kensington Palace vonden de afgelopen maanden in het diepste geheim plaats. Men zegt dat ook prins Harry pas zaterdag hoorde welke japon zijn verloofde gekozen had.

De getuige van prins Harry is zijn broer en getuige William. Zij arriveerden samen in St. George's Chapel op Windsor Castle. De twee kwamen aan in een busje en liepen de laatste meters naar de kapel. Zowel Harry als William dragen een uniform, een donker pak met rode accenten, van de Blues and Royals, een van de twee regimenten van de Household Cavalry.

Koningin Elizabeth heeft daarvoor speciaal toestemming gegeven, meldt Kensington Palace. Vooraf was niet duidelijk welk pak Harry zou kiezen voor zijn bruiloft.
Hij had ook kunnen kiezen voor het uniform van de Royal Marines. Harry is sinds december kapitein-generaal van de mariniers van de Britse strijdkrachten, een ceremoniële functie die hij overnam van zijn opa prins Philip.

Het Britse stadje Windsor, waar het huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle plaats vond was overvol met een opgetogen publiek wat de tocht van de bruidskoets in de straten na de huwelijksceremonie zo dichtbij mogelijk wil volgen. Veel mensen hebben daarvoor de nacht daarvoor slapend op de stoep dioorgebracht om zeker te zijn van een plekje.

Gelukkig was het vandaag mooi zonnig weer en de rijtoer in een open koets begeleid door prachtige ruiters op witte paarden werd alom sprookjesachtig mooi gevonden. Iedereen zwaaide druk en het gejuich was groot. Er waren ook nogal wat mensen die een zakdoekje voor de dag haalden om enkele tranen weg te vegen want niemand is vergeten wat de achtergrond is van Harry en William. Hun jeugd was niet bepaald gemakkelijk.  Iedereen gunt de prinsen uit de Britse koninklijke familie des te meer van harte harmonie en geluk in hun leven.

Een uitgebreide receptie met veel gasten zal vanavond laat gevolgd worden door een groot privéfeest waar het jonge paar hopelijk nog veel van zal kunnen na-genieten.  

...LIEFDE IS DE ENIGE WEG...