• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: Koken met zeewier en zilte groente

Een andere manier om te koken proberen? Er is nu een boek over zilte en 'zalige' zeegroenten in de keuken om iets meer daarover te weten te komen. Het is anders en misschien een interessant culinair experiment om uit te proberen. Het boek gaat over nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowls met zeekraal.

Het kan zijn dat je daar best eens wat meer over wilt weten. in het boek Koken met Zeewier en Zilte Groente wil Zeewierman Toine Wilke iedereen laten zien hoe verrassend en leuk koken met zeegroenten is.

Het boek geeft bijvoorbeeld een kijkje in keuken van Toine en zijn liefde voor zeewier en zilte groenten. Het klinkt lekker. Zijn advies is: ontdek hoe je met deze duurzame groenten uit zee en duin je maaltijd lekkerder en gezonder kunt maken. Daarvoor geeft hij basisinformatie over aankoop en bereiding, bewaartips en andere bijzondere ‘seacrets’, waardoor iedereen thuis snel aan het werk kan gaan.

Toine Wilke, a.k.a. 'de Zeewierman' is bekend van SeaGreen. Daarnaast is hij biochemicus en afgestudeerd op zeewier in Ierland. En Toine staat in De Duurzame Jonge 100 van 2018 en hij gaf een TedxTalk over de voordelen van (grootschalige) zeewierconsumptie.

Het boek Koken met zeewier en zilte groente is tot stand gekomen met medewerking van Bart van Olphen, bekend van Fish Tales en o.a. de boeken Het Zeeuwse Mosselkookboek en Vis uit blik. Met prachtige fotografie van David Loftus.

Boek: Koken met zeewier en zilte groente
Auteur: Toine Wilke
Uitgeverij: Kosmos