• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Kim Feenstra strijdt voor Stichting Dierenhulp

  “Kijk, dieren die op straat leven, wel of geen eigenaar hebben fokken helaas maar door. De problemen die daardoor ontstaan zorgen weer voor nog meer ellende. Dode dieren op straat, ziek, mager en kansloos lopen velen dagelijks op straat. Terwijl een simpele ingreep zorgt voor minder dieren en bovendien veel gezondere dieren.” Dat laat het bekende en zeer sympathieke topmodel Kim Feenstra desgevraagd aan iedereen weten.

Kim Feenstra heeft op haar vele reizen al zoveel ellende gezien van dieren dat ze vol overgave het vrijwilligerswerk van Stichting Dierenhulp als Ambassadrice steunt. Daarbij toont ze veel praktisch inzicht want zij begrijpt ook heel goed dat veel problemen makkelijk kunnen worden voorkomen als de zwervende dieren tijdig worden gesteriliseerd.

Zij zegt: "De mensen van Stichting Dierenhulp zijn mensen met het hart op de juiste plek en al een jarenlange ervaring op dit vlak. Bovendien is het een diervriendelijke aanpak die direct bij de bron al veel leed voorkomt. Maar we moeten wel zorgen dat er voldoende geld is om het te kunnen doen. Met 3 euro per maand help je al geweldig mee. En zeg nu zelf wat is 3 euro per maand? Een wijntje minder …”

Ook als je geen wijn zou drinken maar alleen koffie of zoiets... Hoeveel dierenpijn kun je verzachten met maar een klein bedragje? 

Stichting Dierenhulp is al jaren grootschalig aan het steriliseren op de Nederlandse eilanden Curacao en Bonaire. Alleen op Curacao verblijven jaarlijks al meer dan 1600 dieren die op kosten van Stichting Dierenhulp bij de dierenartsen geholpen worden. Steeds meer overheden en instanties hebben deze aanpak overgenomen omdat het diervriendelijk is.

Dat toont een positieve en moderne mentaliteit die vooral is ontstaan doordat steeds meer mensen inzien dat echte hulpverlening méér is dan een flauwekulachtig tijdverdrijf waardoor idealistische tiepjes lekker bezig kunnen worden gehouden. Bij echte hulpverlening probeert men naar de oorzaken van narigheid te zoeken om  daar zoveel mogelijk aan te verhelpen. Bij de hulpverlening aan dieren met ellende gaat het dan om verbetering van het lot van het dier en niet om het bewieroken van die beste lieve hulpverlener.   

Graag vermelden wij voor wie in staat en bereid is om het befaamde en aktieve fotomodel Kim Feenstra te helpen bij het doel om 2000 ingrepen te halen dat men zich voor meer info etc. kan aanmelden bij dierenhulp.nl

FOTO: FOTOMODEL KIM FEENSTRA STRIJDT VOOR HET LOT VAN DIEREN SAMEN MET STICHTING DIERENHULP ...