• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: Miss Nederland 2017 lanceert On a mission

  Vandaag presenteerde Nicky Opheij haar eerste boek: On a mission. In dit tijdperk van social media, waarin (jonge) meiden zich 24/7 kunnen spiegelen aan hun (ogenschijnlijke) perfecte rolmodellen heeft Nicky Opheij eveneens haar eigen missie. Die luidt: wees gezond, iedereen is anders, leef en geniet en denk aan de toekomst! Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. Deze missie heeft ze vertaald in een mooi nieuw (kook)boek. Interessant voor alle tienerdochters.

Nicky Opheij werd de winnares van Hollands Next Topmodel en Miss Nederland. De periode na Hollands Next Topmodel was niet makkelijk voor haar. Ondanks de mooie opstap die het programma voor haar was, kwam ze al snel in aanraking met modellenbureaus die wilden dat ze haar figuur zou veranderen. Kilootje minder hier, centimetertje minder daar. Het natuurlijke - en gezonde - figuur van Nicky bleek niet in de standaarden van de meeste bureaus te passen.

Dankzij Nicky’s no-nonsense karakter is ze nooit meegegaan met de onrealistische wensen van de bureaus, maar bleef ze trouw aan zichzelf en haar eigen gezondheid. Deze positieve boodschap wil ze ook brengen aan jonge meiden. De nare ervaringen in de modellenbusiness en daarna haar positieve ervaring als Miss Nederland hebben Nicky geïnspireerd om een opleiding tot gewichtsconsulente te volgen. Op deze manier kan ze al haar ervaringen en kennis inzetten om andere meiden te helpen een haalbaar en gezond gewicht te bereiken, en van te zichzelf leren houden, zowel qua uiterlijk als innerlijk. Because: you’re born to be real... not perfect.

Het boek vertelt over haar struggles, ze gaat in gesprek met topvrouwen uit the industry en deelt haar beautygeheimen. Én ze geeft 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken. Barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf sterk van wordt, je huid van gaat stralen en je humeur van opknapt. Op basis van verse, gezonde en betaalbare ingrediënten, gewoon verkrijgbaar bij elke supermarkt.

"Na het behalen van mijn diploma en het winnen van Miss Nederland begon mijn missie om jonge meiden in Nederland te laten inzien dat mooi zijn niet alleen van buiten komt maar ook van binnen. Ik ben er klaar mee dat iedereen de perfecte foto’s op sociale media als het ideaalbeeld ziet en probeert na te streven. Mooi ben je wanneer je vooral jezelf blijft en goed voor jezelf zorgt. Dan ben je op je best. Je lichaam heeft voeding nodig en een goede dosis lol," aldus Nicky Opheij.

Het boek wordt uitgegeven door Smulweb in samenwerking met Miss Nederland. Ook Monica van Ee, directeur hannah en mede-eigenaar Miss Nederland staat vlledig achter de missie van Nicky Opheij met dit boek dat jonge mensen wil helpen zelfverzekerd door het leven te gaan.

FOTO: "BECAUSE YOU ARE BORN TO BE REAL ... NOT TO BE PERFECT."