• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Secrid en FREITAG lanceren geupcyclede wallet

  Secrid en FREITAG slaan niet zomaar de handen ineen voor een geupcylcede wallet: de F705 SECRID x FREITAG. Het gaat hier om bevlogen vakmensen die elkaars passie goed begrijpen. De wallet is geheel gemaakt van hergebruikte materialen: de geupcyclede, afgekeurde Cardprotectors van Secrid, gecombineerd met flink bereisde truckzeilen van FREITAG. De perfecte wallet die de waarden van beide merken samenbrengt. Samen willen ze zo verspilling tegengaan.

Secrid neemt de productie van haar wallets net zo serieus als het design. Ondanks de constante zorg voor kwaliteit, werkomstandigheden en het milieu, is er een klein percentage Cardprotectors dat niet voldoet aan de strenge kwaliteitscontroles. Een miniscuul krasje, vlekje of een ongelijke finish in het aluminium zorgt ervoor dat deze Cardprotectors niet geschikt zijn voor de reguliere collecties. Omdat Secrid een zero-waste productieketen nastreeft, is het bedrijf te allen tijde op zoek naar een geschikte toepassing voor deze afgewezen Cardprotectors. Een van de oplossingen werd gevonden in een samenwerking met FREITAG.

Samen met FREITAG combineert Secrid nu haar afgewezen Cardprotectors met gebruikte vrachtwagenzeilen voor een nieuw, karakteristiek product: de F705 SECRID x FREITAG wallet. De imperfecties op het aluminium worden door een nanolaser op schitterende wijze bedekt. Het gegraveerde design laat zo een close-up zien van de weg tussen Zürich en Den Haag. Verpakt in de sterke en kleurrijke sleeves van FREITAG is deze nieuwe wallet extra sterk.

Het unieke design en de afwijkende productiemethode zorgen ervoor dat de F705 SECRID x FREITAG wallet een iets andere uitstraling heeft dan de vertrouwde Slimwallets van Secrid. In het vernieuwde interieur zit een nieuwe Moneyflap en is er meer ruimte voor extra cards. Ook is er in het model ruimte voor een kleine talisman of een sleutel. Zoals altijd heeft de Cardprotector plek voor vier tot zes kaarten.

Doordat er gebruik is gemaakt van gerecycled vrachtwagenzeil is geen patroon hetzelfde. Dit in combinatie met vier verschillende gravures op de Cardprotector zorgt voor unieke wallets. De wallet wordt ook niet individueel verpakt. Zo wordt er nog minder afval gecreëerd.

Door de jaren heen heeft Secrid al veel oplossingen gevonden en grote stappen gezet bij het verminderen van restafval. Niet eerder kwam Secrid een bedrijf tegen met dezelfde waarden: een merk met een unieke visie, dezelfde passie voor design en kwaliteit, en zorg voor werkomstandigheden en het milieu. Secrid heeft hiervoor in FREITAG haar perfecte match gevonden.

Sinds de start van Secrid in 2009 verkocht het bedrijf ruim vijf miljoen Cardprotectors. Hiermee heeft Secrid met haar nieuwe portemonnee een kleine revolutie ontketend en oude ambachten nieuw leven ingeblazen. Zo heeft het bedrijf mensen met een afstand van de arbeidsmarkt aan het werk geholpen en retailers voorzien van een product dat goed verkoopt. Inmiddels krijgt Secrid steeds meer navolging en blijft met merk voorop lopen met innovaties en het gebruik van de nieuwste technieken, zoals het gepatenteerd kliksysteem, ambachtelijke bewerkingen en bescherming tegen ongewenste draadloze communicatie. Secrid brengt ieder seizoen een nieuwe collectie uit, made in Holland.

FREITAG werd opgericht in 1993 door twee creatieve broers die op zoek waren naar een functionele, waterafstotende tas. Nergens vonden ze een exemplaar dat aan hun eisen voldeed. Geïnspireerd door verkeer dat hun appartement voorbij reed, besloten zij zelf een tas te maken.Ze gebruikten hiervoor weggooide vrachtwagenzeilen, fietsbanden en veiligheidsgordels. Opmerkelijke tassen gemaakt van materialen die anders op een vuilnishoop terecht zouden komen. Daardoor zijn de producten van FREITAG niet alleen uniek, maar ook nog eens duurzaam.