• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Buschauffeur zorgt voor A Merry Christmas

DALLAS / TEXAS - Iedere schooldag rijden in Lake Higlands de gele schoolbussen kinderen van huis naar school en omgekeerd. Buschauffeur Curtis Jenkins leert zijn 70 jonge passagiers tijdens die ritten steeds beter kennen. Voor de laatste busrit op vrijdag voor de winterstop heeft hij een speciaal plan.

Hij herinnert zich uit zijn eigen jeugd nog goed hoe kinderen over de komst van de kerstman kunnen dromen. Aanvankelijk wou hij aan zijn jonge passagiers voorstellen elkaar bij de laatste busrit voor de vakantie te verrassen met een kadootje.

Toen zijn vrouw Shaneqia hem er op wees dat sommige van de jonge studentjes zich dit niet zouden kunnen veroorloven bedacht hij een ander plannetje. Curtis Jenkins werkt nu al 7 jaar in dit schooldistrict maar is nooit de Kersttijd uit zijn eigen jeugd vergeten. Het kind dat hij was kreeg nagenoeg niets van de Kerstman. "Wij waren al dolblij als een tante ons elk jaar een pakje sokken gaf. Als je naar school gaat en je hebt een gat in je sokken, betekent dat nieuwe paar sokken echt veel voor je," vertelt Curtis Jenkins desgevraagd.

Hij werkte ongeveer 9 maanden aan een nieuw plan. Tijdens gesprekken in de bus vroeg hij heel terloops aan de kinderen wat ze graag zouden wilden hebben voor Kerstmis en kocht het. Hij vroeg en kreeg daarbij ook financiële steun van een gulle geefster. Alle wensen van de kinderen werden genoteerd en Curtis en zijn lieve vrouw Shaneqia waren dagenlang aan het inpakken.

Op de laatste rit voor de vakantie kwam de bus die in het schooldistrict her en der de leerlingen op weg naar school oppikt uitbundig versierd voorrijden. Boordevol met allemaal kadootjes. Er stond zelfs een fiets klaar op het dak van de bus. Toen hij de deur van de bus opende vroeg één van de kinderen hem vol ontzag of hij misschien zelf de Kerstman was ... Wat een verrassing zowel voor de kids als voor de ouders die de vrijgevige Curtis nu ook een beetje als de Kerstman beschouwen.

Curtis zei dat zijn enige doel was om elk kind van de grote gele schoolbus #1693 in het Richardson Independent School District het gevoel te willen geven gewaardeerd en geliefd te zijn.

Hij vond het fantastisch dat hij de kinderen blij kon maken en had daarr best een flink bedrag van zijn maandsalaris voor over. “I’m not at a job, I’m on a mission from God,” zei Jenkins. “I don’t say anything about religion to the kids. I just let them know whatever they love is fine with me, just love somebody on the way.”