• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Fandag Acteur des Vaderlands: super-chill

  AMSTERDAM - Royal Catwalk-ambassadeur Paul van Gorcum is zeer te spreken over de voor hem georganiseerde fandag. Hij zegt: "Met heel veel genoegen kijken mijn vrouw Lenie en ik terug op een geslaagde première van de Fandag in het mooie Pathé Tuschinski.

Vanzelfsprekend is hij ook zeer verheugd over de grote schare fans die in de prachtig verlichte VIP- zaal van het mooie Tuschinski hebben genoten van de bijzondere sfeer en de levendige uiteenzetting van Paul van Gorcum over allerlei bijzondere gebeurtenissen in zijn levendige en lange carriëre waarin hij zoveel rollen speelde zowel in de klassieke sfeer als in het meer luchtige genre.

Het was een boeiende middag waarin Paul van Gorcum vele anecdotische herinneringen aan het toneelvak wat hij al meer dan 60 jaar beoefent kon ophalen. Dat werd direct herkend en gedeeld met een aantal van zijn jarenlange vrienden en bekende vakgenoten zoals onder meer de zanger Ronnie Tober en choreograaf/acteur Barrie Stevens.

Het verheugende positieve nieuws over zijn gezondheid en de aanvaarding van zijn nieuwe titel Acteur des Vaderlands ging gepaard met de nodige interviews van journalisten van uiteenlopende programma's. Het was een bruisende middag vol plezier voor alle aanwezigen want zowel de acteur als zijn vrouw Lenie zijn heel actief bezig en staan nog midden in het leven van nu.

En terwijl de verschillende fotografen en filmploegen tussen de vele fans door laveerden werden ook zelfs op de fraaie gangen van het schilderachtige Tuschinski theater aan de bekende acteur door de vele vragen bijna de smoking van het lijf gevraagd. Iedereen - vooral ook de fans- vonden het allemaal een superchille middag. Er werden zoveel contacten uitgewisseld. Verhalen verteld en uiteraard kon Ronnie Tober na een toespraak het niet over zijn kant laten gaan de zaal niet nogmaals te verzoeken het geliefde en immer fascinerende Drommels...Drommels... Drommels... te laten weerklinken!

De fans verschenen in een lange rij aan de tafel voor de handtekeningensessie. Paul van Gorcum moest af en toe even zelfs met zijn pols schudden om van het vele handtekeningen zetten even zijn hand uit te laten rusten.

"Ht was een fandag in zo'n bijzonder goede sfeer," laat hij weten. " Dat heeft voor mijn vrouw Lenie en mij veel betekend. Daarvoor wil ik mijn goede vrienden Ronnie Tober, Barrie Stevens, Conchita Maria van Rooij, Christian W. Houkes, Frits Simon en in het bijzonder Phia Baruch heel hartelijk bedanken voor hun steun en aanwezigheid."

En daarnaast wil hij vooral ook de kunstenares Joke Kroon complimenteren voor het prachtige schilderij dat hij samen met de eretitel Acteur des Vaderlands in ontvangst heeft genomen.
"En niet te vergeten de fotografen voor het maken van tal van foto's. Ik hoop eveneens dat veel mensen ook zullen genieten van de leuke video die Johan Vlemmix tijdens deze speciale dag maakte!"

FOTO: CHIEL EIJT /DE COUTUREKRANT