• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

De hipste fietsen als vorm van lifestyle

  Je kunt het allemaal bekijken bij Bike MOTION in Jaarbeurs Utrecht De sportieve fiets wordt een populairder lifestyleproduct. Steeds vaker zie je mensen door de stad scheuren op fraai vormgegeven racefietsen; de zogeheten 'fixies'. Het themaplein Urban in Hal 10 staat geheel in het teken van deze subcultuur, met de hipste fietsen in de meest gave uitvoeringen.

Het bouwen van een fiets is een waar ambacht en op Bike MOTION is het van dichtbij te zien. Ga naar de werkplaats daarvoor.

Op de werkplaats zijn diverse vaklieden aan het werk en vertellen ze over hun kunsten. Denk aan dipping, teksten airbrushen en chroomlakken, het vlechten van wielen en het repareren van carbonframes. Volg demonstraties of krijg advies over onderhoud van een voorvork, het kitten van tubes op wielen en het rollen van een stuurlint.

Niets is ook leuker dan samen op de fiets stappen voor een mooie rit! Op het toertochtenplein in Hal 10 zijn diverse toertochtorganisaties vanuit binnen- en buitenland vertegenwoordigd. Zo weet de liefhebber waar te beginnen als hij of zij wil meedoen aan een toertocht.

Shimano bouwt verder dit jaar een heuse werkplaats in Hal 8. Bij de experts in het Shimano Service Center kunnen bezoekers vragen stellen over de Dura-Ace, Ultegra en 105 groepsets, of over het elektronische schakelsysteem Shimano Di2.

Zoeken naar de lekkerste fietskoffies.? Ook dit jaar is het bekende Kwaremont Kaffee op Bike MOTION aanwezig. Hier kijken bezoekers onder het genot van een heerlijk Belgisch biertje naar de voorjaarsklassiekers. Beiden koersen worden door Eurosport live uitgezonden. Ook het WK Baan in Pruszkow en etappes uit de UAE zijn live te volgen. De beste fietskoffies zijn misschien wel te vinden bij Il Magistrale en Lola Bikes & Coffee.

Wie wil top-vet bochten rijden en remmen? De kans om kennis te maken met deze disciplines is er tijdens divers clinics in Hal 11. Ook spectaculaire discplines zoals Fixed Gear en BMX zijn vertegenwoordigd. Net als Fixed Gear.

In het theater in Hal 11 van Jaarbeurs Utrecht is er drie dagen een gevarieerd programma met lezingen. Onderwerpen zoals Psychologie van het wielrennen, Sportvoeding en prestatie, Trainen op vermogen en Fietsen zonder ongemakken, kan dat?, passeren de revue.

Tenslotte: Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs staan naast elkaar op 1, 2 en 3 maart 2019. Met één toegangsbewijs kan de bezoeker vanuit één centraal punt alles vinden op het gebied van sportief fietsen, e-bikes, wandelen en reisbestemmingen.

De hallen van de Jaarbeurs staan vol met de nieuwste producten, innovaties en presentaties van een breed merkaanbod, voor alle soorten fietsliefhebbers.

Bike MOTION openingstijden:
Vrijdag 1 maart: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur