• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Internationaal Folklorefestival bruist in Amsterdam

  AMSTERDAM - Op zaterdag 9 maart zal in het Podium Mozaiek Theater in Amsterdam voor de derde keer een Internationaal Folklorefestival plaatsvinden. De dansers komen uit tal van landen en zijn superenthousiast omdat ze als een met elkaar vertrouwde dansgroep eindelijk samen eens het mooie Amsterdam kunnen bezoeken. Het wordt dan ook weer een fantastisch festival.

 
De plek op het podium hebben de groepen alleen na veel oefening en hard werk verdiend. Daarbij laten ze niet alleen hun eigen danskunst zien maar hopen ze eveneens kennis te kunnen maken met het werk van dansers uit andere landen. Het wordt net las de vorige keren weer een groot evenement waaraan meer dan 400 mensen meewerken.

De omvangrijke organisatie berust bij Olivera Wieringa van Olivera Travel. Zij is de enige echt professionele reisgids voor reizigers uit de voormalige Joegoslavische landen in ons land. Zelf is Olivera Wieringa afkomstig uit Servië maar reeds vele jaren geleden door de liefde voor een Nederlander naar ons land gekomen waar zij voor een zeer aktief leven koos en haar bekende reisorganisatie heeft gestart.

Olivera Wieringa's Travel Agency geniet een zeer goede reputatie door haar vaste overtuiging dat kwaliteit voorop moet staan bij haar werk. Een tour met Olivera wordt door haar gasten soms zelfs later als onvergetelijk beschreven. Zij laat haar reizigers dan ook met veel plezier nieuwe en spannende dingen ontdekken. " Nederland zult u nooit vergeten," zegt deze gids altijd die nu weer spontaan aan iets nieuws is begonnen met de organisatie van dit overrompelende en vrolijke jaarlijkse grote dans-evenement.

Geniet van de dans en van Amsterdam en Nederland.... Olivera Wieringa heeft wel een talenknobbel maar veel begeleiders van groepen spreken ook totaal andere heel verschillende talen. Maar dat maakt niet uit. Alles komt goed. Iedereen verheugt zich op het podiumoptreden en iedere groep kan daarnaast samen een eigen programma voor ons land samenstellen. Toen onverwacht lang van tevoren onlangs de eerste groep al vanaf het vliegveld in Eindhoven belde om vervoer naar een hotel te regelen stond Olivera Travel direct paraat. "Geen probleem,"verzekert Olivera ons. "Wij regelen alles hoor."

Hoofdzaak is dat zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur de ballet- dansgroepen uit verschillende landen optreden. Gevolgd door tussen 15.00 en 17.00 uur de folkloregroepen uit Nederland, Rusland, Servië, Ukraine, Slovenië, Duitsland, Italië en Oostenrijk.

Folkloregroepen uit verschillende hoeken van de wereld zullen het publiek laten genieten van de rijke volkscultuur van hun land. Er zijn meer dan 400 deelnemers.Dans en zang verbinden mensen wereldwijd. Iedereen is van harte welkom.

Internationaal Folklorefestival
zaterdag 9 maart 2019
Locatie: PODIUM MOZAIEK – Bos en Lommerweg 191, Amsterdam

AMSTERDAM BRUIST DOOR INTERNATIONAAL FOLKLOREFESTIVAL ... DANS EN MUZIEK VERBINDEN MENSEN OVER DE HELE WERELD