Ontdekkingstocht samen met Sheila de Vries

b_250_200_16777215_00_images_ShdeVpersoonlijk18.jpg  Het begon met een drukke koude middag in de Leidsestraat in Amsterdam. Ik werd op een receptie verwacht en vreesde totaal verregend te arriveren. Vergezeld door een sportieve vriend liepen we huiverend langs allerlei etalages. Tot we langs de winkel Resveralife liepen waar een vriendelijke Engelsman ons een geurig klein kopje thee aanbood en binnen vroeg.

Daar werden we comfortabel in een stoel geplaatst. In het Engels zei ik iets over de beroemde voetbalclub Ajax en voetbal maar de Engelsman wuifde dit onbekommerd weg. " Mijn naam is Edward. Mag ik jullie beiden een behandeling geven tegen de walletjes onder de ogen?" (Mijn metgezel zuchtte.) "Als ik daarmee klaar ben mevrouw ziet u er zeker 20 jaar jonger uit." Hij begon zacht en snel iets onder mijn ogen aan te brengen wat prettig voelde. De vriend moest het ook ervaren maar 'vond er niets van.'

Ik merkte daarentegen iets heel boeiends. Na korte tijd trokken mijn diepe blauwe oogwallen helemaal weg. Dat kwam door gebruik van een crême gecomponeerd uit diverse bestandsdelen van Venofye die Royal Jelly Eye Beelift heet. En het resultaat was perfect.

Na dit winkelbezoek ging ik dolgelukkig naar de receptie en ontmoette verschillende mensen die mij belangstellend verklaarden dat ik er wél bijzonder goed uitzag. Heel apart was ook dat het verbeterende effect nog 2 dagen doorging en ik er de volgende dag nog beter uitzag. Natuurlijk wilde ik dit dolgraag ook met iemand delen die geen voetbaljunk was en begreep van hoe waardevol dit effect was.

Ik besloot de bekende couturier Sheila de Vries te verzoeken om eens samen met mij naar die bijzondere winkel te gaan. "Ik heb gisteravond toevallig tot heel laat een leuke party bezocht. Ik zie er vandaag niet uit," riep ze spontaan. Misschien juist een opknapper om dat dan tóch mee te maken?... Ik vermoedde dat zij deze behandeling ook fascinerend zou vinden want welke vrouw vindt het nu niet fijn als zij de kringetjes onder haar ogen eenvoudig kan verwijderen?

"Ik ken veel goede cosmetische merken maar ik heb een moeilijke huid," zei ze. "Dit is een heel krachtige en toch zachtaardige behandeling," zei ik. "Het gebeurt vlug maar het is meer een therapie voor je huid. En zeker geen éénmalige kick."

Sheila de Vries maakte ondanks haar drukke job toch ruimte in haar agenda en samen gingen we op pad. Daarna begon een heel bijzondere middag voor ons. Ieder huidtype heeft een eigen karakteristiek en moet op daarbij passende manier worden behandeld. Sheila de Vries raakte onmiddellijk geïnteresseerd in de uitleg van de huidtherapeute.

Om te beginnen verklaarde die ons dat de Royal Jelly Bee Firming Eye Cream niet zomaar even als een sample kan worden benut. 'Waarom niet?" vroeg ik verbaasd. (Ik had vorige week 3 dagen die oogzône van mijn gezicht niet gewassen. Het was zo prettig en ik wou dat niet kwijt.)

Charissa - een ervaren huistherapeute- vervolgde: "Dit is een behandeling die al jaren volop in Amerika wordt uitgevoerd. In Shanghai en Dubai en elders op de wereld lopen de winkels van Venofye en Resveralife ook heel goed. We zijn nu voor het eerst in Amsterdam hiermee gestart.

Onze behandeling biedt de huid zélf de gelegenheid om te herstellen van vermoeidheid, stress, droogheid en veroudering. Het ondersteunt van buiten af naar binnen toe het natuurlijk herstelproces. Dat heeft tijd nodig en mag niet overhaast worden." "Bevat deze Royal Jelly Bee Firming Eye Cream bijzondere ingrediënten? Anders dan andere merken bijvoorbeeld?" vroeg Sheila de Vries. "En hoe staat het tegenover de allergische huid?"

Charissa: "Het middel is super-anti-allergisch en werd aanvankelijk therapeutisch gebruikt in ziekenhuizen bij huidpatiënten. Het bijzondere ingrediënt is naast andere ingrediënten bijengif. En daarnaast is het ontbreken van parabenen ( die op zichzelf onschuldig zijn maar de houdbare werking van een huidbehandeling verkorten) zeer gunstig."

Tijdens haar explicatie heeft zij inmiddels snel en handig de huidzône onder het oog van ons beiden behandeld en we voelen een fris tintelend gevoel. Als we even later onszelf in de spiegel bekijken is het verschil al zeer duidelijk. "U heeft vochtophopingen en de vermoeide oogspieren van mensen die veel met de computer werken," zegt ze tegen mij. "Ik zal bij u ook de bovenrand van het oog behandelen." 

Als we even later in de spiegel kijken zijn we ongelooflijk opgetogen. Sheila de Vries is haar uitgaansvermoeidheid totaal kwijt geraakt en ziet er stralend mooi uit.
En ik die veel ouder ben zie er 15 jaar jonger uit. En het voelt ook of mijn oogspieren plotseling support krijgen. Opeens voel ik ongebruikelijk veel energie. "Je bent een heel andere vrouw,"roepen de dames in koor. Ik kan het nauwelijks zelf geloven.

"Het is een ontdekking," zegt een verheugde Sheila de Vries. Maar stel je voor dat je het langer gebruikt... Kan je er dan verslaafd aan raken? Of kunnen er nare gevolgen optreden als je het je niet meer kan permitteren? "

Charissa: "Een terechte vraag maar daar zijn geen enkele aanwijzingen voor. Royal Jelly Eye Beelift is een delicate crême die de look van fijne lijntjes en rimpeltjes vermindert en vervaagt waardoor de expressie van het oog beter uitkomt. Het zorgt voor een jongere look en is in verschillende uitvoeringen voor verschillende huidtypes beschikbaar. De huid rond het oog is teer maar door de behandeling tegen vele uitdagingen beter opgewassen en in staat zichzelf te herstellen."

Sheila de Vries: " Dit is heel bijzonder. Zo eenvoudig en rechtstreeks. Wat een ontdekking... Daar worden wij en heel veel andere dames en misschien ook heren vast heel blij mee."

We liepen samen naar huis alsof we een geheim elixer ontdekt hadden wat we misschien beter voor onszelf zouden kunnen houden maar we besloten het toch met iedereen te delen want zoals Sheila de Vries verklaarde: "Dit is een ontdekking. Het resultaat is verbijsterend. Het lijkt wel toverkracht... Wat een fantastische middag was dit!"

SHEILA DE VRIES: "HET WAS EENVOUDIG VERBIJSTEREND..."

FOTO: PATRICIA STEUR