Culinaire Fantosti nieuw bij Albert Heijn

  DEN BOSCH – Albert Heijn neemt een culinaire tosti op in het assortiment die handig kan zijn op bepaalde ogenblikken als snack- of lunchmoment. De nieuwe tosti heet Fantosti en komt aan verschillende smaken tegemoet. De bedenkers van Fantosti, De Spijsbereiders, merkten het gemis van een fantastisch lunch-/snack product in de supermarkt op naast de standaard ham en kaas tosti.

En er zijn toch steeds méér tosti-lunchrooms in diverse steden te vinden. Daarop bedachten ze Fantosti; de meest fantastische tosti uit het diepvriesvak, zo lekker dat deze nauwelijks zelf na te maken is.

Ze zijn vanaf morgen in het vriesvak van de meeste Albert Heijn’s door heel Nederland te vinden. In de smaken Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. "Heel erg lekker gemaakt zoals je het zelf bijna niet kan maken," zeggen De Spijsbereiders die er gelukkig ook aan dachten dat sommige mensen wel soms een snelle hap verkiezen maar dan liefst wel vetvrij.

En voor collega's die in de haast even snel iets nodig hebben is één makkelijk deelbare Fantosti ook wel handig. De Spijsbereiders zitten op het gebied van food bepaald niet stil.

Afgezien van de nieuwe Fantosti zijn De Spijsbereiders ook bekend van pop-up restaurant Anderhalf, dit jaar genomineerd voor de Horecava Innovation Awards en voor  Brouwhout, een unieke slimme six-pack bier verpakking.

Dit viel ook FavorFlav op, het online foodmagazine van culinair journalist Marcus Polman. Het foodmagazine beloonde De Spijsbereiders afgelopen jaar met een plek in de top 100 food influencers van Nederland.

FOTO: FANTOSTI: EEN CULINAIRE TOAST EN WEER EENS WAT ANDERS...