Schitterende viering 200 jaar Koninkrijk

MAASTRICHT - Dit is Tatjana Maul in een creatie van Peter George D'Angelino Tap bij het stadhuis op de Markt tijdens de viering van 200 jaar koninkrijk. In de Limburgse hoofdstad werd onder het motto Hello World aandacht besteed aan Nederland in de wereld en aan de gezamenlijke geschiedenis met België, Luxemburg en Duitsland. Hello World! werd een grandioos en grenzeloos muziek- en kunstmodespektakel. Artiesten uit Maastricht, Limburg, de rest van Nederland en België werkten hieraan mee. 

Het door Peter George d’Angelino Tap (kunstenaar en couturier) ontworpen kunstproject ‘Panta Rhei’ (alles stroomt) was onderdeel van het spektakel. Modellen van Miss Nederland en Miss Universe Duitsland droegen onder leiding van Kim Kötter zijn prachtige creaties die aan de hand van vlaggen, symbolen en heraldiek de Europese landen en haar grenzeloze rivieren verbeelden. De regie van het muziek- en kunstmodespektakel was in handen van Martin Michel. De teksten waren geschreven door Frans Pollux.

Hier fotografeerde Frank Vaessen Tatjana Maul in één van de schitterende en indrukwekkende creaties van Peter George D'Angelino Tap.