Veel BN-ers bij show Monique Collignon

AMSTERDAM - Tot grote vreugde van veel modeliefhebbers is Monique Collignon weer helemaal terug ien alive met haar show L’AIR DU TEMPS. Haar feestelijke turningpoint vindt plaats in het nieuwe kantoor van de ontwerpster in Amsterdam Zuid-Oost. Het wordt volgens Collignon hier een plek met een heel speciale functie en betekenis voor allerlei mensen die zich met veel enthousiasme bezig houden met haar uiteenlopende plannen en priojecten. Haar kantoor, atelier en showroom zijn ondergebracht in hetzelfde pand.

Uitgenodigd worden voor zo'n grandioze show als van Monique Collignon laten ook Bekende Nederlanders zich niet ontgaan. Zowel het first class vakvrouw-oog van Anita Willemars- chef mode Margriet- als de verheugde reacties van schilderes Ans Markus, van revuester Tineke Schouten en tv-personlality Marijke Helwegen laten diepe bewondering zien voor de betoverende creaties op de catwalk.
Ook de actrices Liz Snoyink, Birgitte Nijman en Lone van Roozendaal zijn helemaal 'into' Monique Collignon. Anky van Grunsven die evenals de modeontwerpster haar hart heeft verpand aan de paardensport geniet met volle teugen. Net als acteur Dave Mantel en presentator Dirk Taat. Iedereen is blij dat Monique Collignon in een volledig nieuw bedrijfspand samen met een jong en getalenteerd team op zo'n elegante en indrukkende manier opnieuw is gestart. Ook couturier Frans Molenaar is aanwezig. Hij beziet met welwillende collegiale blik en waardering de romantische creaties die voorbijkomen op de catwalk.