Monique Collignon met avondshow op de Amstel

altAMSTERDAM - Couturier Monique Collignon, Dutch Designer of the Year 2010, heeft zondag de Nederlandse modewereld weten te verrassen met een spectaculaire catwalkshow bij het hoofdstedelijke Amstel Hotel.

 

Om haar wintercollectie 2010/2011 te introduceren showde Collignon op een ponton, drijvend platform, op de Amstel. Voor deze speciale gelegenheid liepen Europees Commissaris Neelie Kroes en zakenvrouw Sylvia Tóth als mannequins op de catwalk en opende onder luid applaus de zeer creatieve show.

 

Ook topmodel Kim Feenstra, in 2008 gelauwerd met de Dutch Model Award, schitterde in glamourvolle creaties van Monique Collignon. Het geheel werd omlijst door live-muziek van een jeugdig orkest dat zeker een lust voor het oor mag worden genoemd.

 

De show mag zeker een hoogtepunt tijdens de carrière van Monique Collignon worden genoemd en er zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

 

In ieder geval hebben Patricia Paay, Brigitte Nijman, Susan Blokhuis, Marijke Helwegen en de directeur van het Fashion Museum | Nederlands Modemuseum zichtbaar genoten.