Tim Van Steenbergen lanceert Het Gezicht van 2011: Chinese beauty

altDe Belgische topontwerper Tim Van Steenbergen werkt met verschillende fashion- disciplines. Een bezeten werker die speelt met ideeën waar hij zich 100% voor inzet. Nu heeft hij weer Het Gezicht van 2011 gepresenteerd.
De schoonheid van de vrouw in het algemeen vindt in 2011 haar bekroning in de Chinese beauty.  
 
De jonge Belgische fashiondesigner heeft zijn hart verpand aan het theater. Daar is hij ook mee bekend geworden in de vele belangrijke theatrale creaties die hij voor bekende en grote opera- en toneelprodukties heeft gemaakt.
 
Hij promoveerde indertijd cum laude aan de Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en toonde zijn eerste collectie in 2002 in Parijs. Zijn stijl valt op door elegance en puurheid. Hij voorziet trends lang van tevoren.
 
Naaast zijn theaterwerk wordt zijn label Tim Van Steenbergen overal ter wereld verkocht. Hij is de vakman die de hoogste kwaliteit combineert met zorgvuldigheid en het echte handmatige ambacht. Daarom kreeg hij opdrachten van grote companies als Swarovski, schoenen voor Novella Italia, Lycra en het Museum of Fine Arts and Lace in Calais. En hij gaf een show voor prins Philippe en prinses Mathilde tijdens de Belgische Gala Avond tijdens een economische missie naar Warschau in Polen.
 
Hij ontwerpt schoenen en zonnebrillen en nu heeft hij ook de nieuwe schoonheid voor 2011 op de kaart gezet met deze Chinese beauty. Zij toont (met haar bijzondere make up van l"Oréal) als mannequin ook de kleding van de Belgische ontwerper.  
 
Hij werkte zo veel en zo hard dat er overal in de wereld door musea haute couture van Tim Van Steenbergen wordt geëxposeerd. Een Belgische modejournaliste Veerle Windels schreef een boek over het jonge talent dat is uitgegeven door Ludion Publishers.