Gant Footwear voor deze zomer

altDe SS11 collectie van Gant footwear biedt een schoen aan voor elk moment. Van zwoele zomeravonden in de tuin tot surf trips naar het strand.
Felle kleuren en zachte pasteltinten brengen de collectie tot leven. De bootschoenen, flip-flops, sneakers en espadrilles zijn dan ook in veel verschillende kleur-/materiaalvariaties verkrijgbaar.

Kleurrijk en in college-stijl met strikken, strepen, en tropische bloemen op schoenen en slippers. Ook de re-make van de authentieke canvas schoen is terug voor vrouwen en mannen. Dus de hoge en lage sneakers van canvas en suède.

Van Gant Footwear is er de klassieke lage bootschoen en de moderne mid-cut variant. Deze zomer zijn de bootschoenen ook vaak als streetwear te zien.

Voor een heerlijke zomerse dag op het strand zijn er surf must have flip-flops richting de zee met surfboard. Vooral veel teenslippers in verschillende prints: blauw, rood en geel geruit, navy-wit gestreept of in één kleur. Ook teenslippers met romantische polka dots of vrolijke bloemenprints. Ook de preppy canvas schoen, een basic lage schoen, keert weer terug.