Mooi op de bank je Ecco's showen

altZo maak je dus een retro-statement met je lekker zittende en mooie nieuwe Ecco's... Iedereen vermoedt natuurlijk direct dat het hier gaat om minimalisme uit de jaren '60 qua schoenvorm.

De nieuwe Ecco's met organische vormen tonen een functionele ontwerpfilosofie zoals bekend van de Scandinavische meubels uit de sixties.

Zij vormden de inspiratie voor een collectie eenvoudige, maar tegelijkertijd expressieve stijlen. In natuurlijke kleuren: as, koffie en blondhout. De lijnen zijn zacht en glooiend.

"Bij het creëren van de nieuwe collectie voor de moderne vrouw werden we geïnspireerd door de ontwerpen van beroemde Scandinavische meubelontwerpers. Dit erfgoed is nu nóg eigentijdser, aangezien functioneel, minimalistisch design in de spotlights staat. De schoenen zijn klassiek en er zitten geen toeters en bellen aan: simpelweg een geweldig, draagbaar design. Voor mij is dat nou net de kern van Scandinavische design", zegt ECCO Ladies Chief Designer Niki Tæstensen.

Deze schoen, tussen een ballerina en pump in, wordt geleverd in zachte kleuren die goed passen bij de matte kleuren uit de najaarscollectie. De anatomisch gevormde schacht is speciaal ontwikkeld om het profiel van de zool slank te houden, zonder aan comfort in te boeten. De schoen heeft ook een leren inlegzool met ECCO Comfort Fibre System, dat zich conformeert aan de individuele voetafdruk en zorgt voor betere ventilatie.

De ECCO® Sculptured wordt ook geleverd als laag laarsje, met snit net boven de enkel. De schoen heeft dan dezelfde strakke lijnen en moderne uitstraling, met als extra designdetail een blinde naad. De anatomisch gevormde schacht is speciaal ontwikkeld om het profiel van de zool slank te houden, zonder aan comfort in te boeten.

De schoen heeft ook een leren inlegzool met ECCO Comfort Fibre System, dat zich conformeert aan de individuele voetafdruk en zorgt voor betere ventilatie.