Bas Kosters met BAS FOR ZEEMAN

altAMSTERDAM- Bas Kosters en Zeeman slaan de handen ineen en lanceren deze zomer een unieke collectie onder- en nachtmode. Samen met Zeeman laat Bas Kosters zien dat design ook voor een super scherpe prijs in de winkels kan liggen, wat perfect aansluit bij zijn ‘anti-fashion’ filosofie.

De collectie is speels en heeft een 70’s American Sportswear gevoel. De kleurrijke prints -geïnspireerd op de tatoeages van matrozen- heeft Bas Kosters speciaal voor deze samenwerking ontwikkeld. BAS FOR ZEEMAN heeft een gelimiteerde oplage en is exclusief bij Zeeman verkrijgbaar vanaf 19 september 2011.

Voor de samenwerking met Zeeman heeft de Nederlandse designer zijn persoonlijke fascinatie voor jaren 70 ondergoed als uitgangspunt genomen. Typerend hiervoor zijn de natuurlijke materialen, comfi fit en kenmerkende biezen. De collectie is verkrijgbaar in alle Zeeman vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk en bestaat uit pyjamabroeken, slaapshirts, nachthemden, hipsters en onderbroeken.

BAS FOR ZEEMAN is er zowel voor dames als heren. Bas Kosters kiest binnen deze collectie voor een comfortabele pasvorm met een twist. BAS FOR ZEEMAN is al verkrijgbaar vanaf € 2,99.

Bas Kosters zegt hierover: "Zeeman is een bedrijf waarin ik veel overeenkomsten zie met mijn eigen kernwaarden. Deze bijzondere samenwerking maakt het mogelijk dat mijn kleding toegankelijk wordt voor een breder (inter)nationaal publiek. Ik ben van mening dat alle bedrijven die kleding maken het spectrum van de mode bepalen. Te gek dat onze werelden hier samen zijn gekomen."

Zeeman is verkrijgbaar in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.