Notice: imagecreatefromstring(): gd-jpeg, libjpeg: recoverable error: Premature end of JPEG file in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Jan Taminiau ontwerpt Floriadehoed voor Prinsjesdag

altMinister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) draagt vandaag tijdens Prinsjesdag de speciaal voor de Floriade ontworpen hoed van JANTAMINIAU.

De hoed reflecteert de mooie kernwaarden van Floriade 2012 en staat symbool voor design en duurzaamheid.

Deze Floriade by JANTAMINIAU hoed heeft als design de vorm van een krans. Het is een hoed waar veel over is nagedacht.

De hoed symboliseert namelijk ook het hergebruik van materialen. Voorts zijn er net als bij de Nature Extends collectie van JANTAMINIAU bepaalde typerende elementen voor benut.

Zo zijn de bloemenknopjes gemaakt van kurk en bevatten de stampers dezelfde spijkertjes als in de design- is uniek en met de hand bewerkt.

De designer Taminiau en Floriade 2012 vinden elkaar in hun liefde voor cultuur en de natuur maar ook staat bij hun kwaliteit en duurzaamheid op nummer 1. Dat is een uiterst waardevolle en kenmerkende visie die zij delen.

De Floriade is een tienjaarlijkse Wereld Tuinbouw Expo die bezocht wordt door ruim twee miljoen mensen uit binnen- en buitenland. Het is dus een grootse manifestatie die deze hoopvolle visie ook ver buiten onze grenzen vol overtuiging uitstraalt.

Jan Taminiau maakt als ontwerper met een sterke persoonlijke overtuiging vijf unieke ontwerpen voor de Floriade die worden gepresenteerd op de Floriade Fashion Week die in mei 2012 plaatsvindt.

Ook zal hij er een masterclass geven waar erg veel belangstelling voor blijkt te zijn.