Jubileum FASHIONCLASH Maastricht 2013

 

altMAASTRICHT- De 5de editie van FASHIONCLASH duurt 9 dagen. Naast modeshows, expositie en performances is er een uitgebreid Side Program met pop-up shops, workshops en presentaties op diverse locaties in Maastricht. Verder kun je ook het film programma van Berlin fashion Film Festival 2012 zien.

Deze mode-editie is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat wils! Het is een internationaal en interdisciplinair mode evenement waarbij ook ‘jonge’ ontwerpers/kunstenaars uit uiteenlopende disciplines de kans d krijgen om hun werk te tonen.

Het werk dat te zien is, is met elkaar verbonden via een duidelijke link met mode; mode creaties, textiel, fotografie, video, sieraden, accessoires enz. Er is werk te zien van meer dan honderd talenten uit de hele wereld.

FASHIONCLASH Maastricht 2013 duurt van 31 mei t/m 9 juni 2013 in Maastricht. Tentoonstelling en ook het randprogramma in Maastricht zijn gratis toegankelijk en voor het modeshow programma loopt zal er een kaartverkoop plaats vinden. Voor het publiek en de bezoekers is dit een unieke gelegenheid om talent te ontdekken en om fashionable geïnspireerd te raken.

De Stichting FASHIONCLASH is opgericht in 2009 door een groep vrienden en ontwerpers vanuit een passie om platform te creëren voor jong 'mode' talent. Een van de projecten is het internationale mode evenement, 'FASHIONCLASH Maastricht'.

Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend podium voor aanstormend talent uit binnen- en buitenland.