Michael Barnaart Van Bergen brengt knit-wear wintermode

altMichael Sebastiaan Barnaart Van Bergen is een succesvolle jonge modeontwerper. Na afronding van een grafische opleiding studeert hij aan het Amsterdam Fashion Institute.

Hij werd onder meer bekend doordat hij een prijs kreeg van de gemeente Den Haag voor zijn werk als designer.

Ook kreeg hij naam door het kleden van Nederlandse musicalsterren, zoals Kim-Lian van der Meij, Renée van Wegberg, Jelka van Houten en Brigitte Heitzer.

In navolging van ontwerpers Jan Taminiau, Daryl van Wouw en Jan Jansen verbond hij in 2009 zijn naam aan een schoenencollectie voor Sacha shoes. Op de Miljonairsfair toont hij voor honderden bezoekers tijdens een show zijn nieuwe wintercollectie.

Een groot en heel belangstellend publiek bewondert daar een selectie van de gebreide online collectie. Veel trouwe, nieuwe en online klanten stappen ook af op de 'pop-up' shop naast de catwalk om de collectie van dichtbij te bekijken en te passen.

De nieuwe wintercollectie heeft een opgewekt karakter en bestaat uit knitwear jurken met krachtige dessins. De ontwerpen zijn uiteraard op de website verkrijgbaar, maar vanwege de feestdagen ook in de sprookjesachtige LM Winterstore "In de Boogaard" te Rijswijk.