Warning: file_get_contents(/home/users/coutuftp/couturekrant.nl/cache/multithumb_thumbs/b_0_0_0_00_images_lfrowijnpstichterz16.jpg.size): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1650

Notice: Undefined offset: 1 in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1650

Liselore Frowijn maakt mode voor creatieve vrouwen

b_250_200_16777215_00_images_lfrowijnpstichterz16.jpg  PARIJS - Liselore Frowijns nieuwe collectie is afgestmd op creatieve sterke vrouwen die durven op te vallen. De jonge ontwerpster houdt van ronde vrouwelijke vomen en creaties die vanuit een verfrissend kleurenscala een gedurfde indruk maken.

"Ik zie Niki de St. Phalle als mijn muze," verklaart Liselore Frowijn. " Mijn creaties zijn vooral bestemd voor kunstzinnige vrouwen die energiek leven vanuit een geheel eigen perspectief. Zij blijven zichzelf en willen dat ook graag in mijn creaties naar anderen toe tonen. "

Haar vrolijke en vrouwelijke collectie toont een gedurfd maar welbewust vormenspel en toont soms creatis met verschillende lagen in frisse primaire kleuren. Ook benut zij zowel nieuw als recycled materiaal en combineert dat soms ook in dezelfde outfit.

Daarmee balanceert zij milieu-technisch op de grens van de oude en de nieuwe wereld.
FOTO: PETER STICHTER