Sepehr Maghsoudi vecht voor persshow en expositie

... hard werken en weinig slapen...Het is een tijd van hard werken en zwoegen voor alle ontwerpers die in deze tijd hun show willen presenteren met hun nieuwe collectie. Eén van de designers die verwikkeld zijn in een vermoeiende strijd om alles op tijd klaar te krijgen voor de grote dag is Sepehr Maghsoudi. Het vergt heel veel doorzettingsvermogen van de designers om alle tegenvallers te incasseren bij het voorbereiden van hun show.

Zo vertelde de jonge Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi dat hij regelmatig te weinig slaapt doordat hij graag zoveel mogelijk zelf al het werk aan zijn collectie verricht.

Onze bezorgdheid is groot maar onze belangstelling voor zijn presentatie op op donderdag 26 januari uitsluitend toegankelijk voor pers en genodigden is nog groter want deze modeontwerper die nog bij Edgar Vos werd ingewijd in de geheimen van het vak maakt zulke mooie creaties dat hij al vaak is onderscheiden als jong talent in het modevak.

Iedereen is dan ook heel benieuwd naar zijn ongetwijfeld weer verrassende collectie. Sepehr Maghsoudi kan gezien worden als een hedendaagse modekunstenaar en het is vast niet helemaal toevallig dat zijn show plaats vindt in het Kunstenhuis op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein.

Dat hééft zo moeten zijn. De dag daarna begint daar ook een expositie van zijn werk die door iedereen gratis bezocht kan worden.