Notice: imagecreatefromstring(): gd-jpeg, libjpeg: recoverable error: Premature end of JPEG file in /home/users/coutuftp/couturekrant.nl/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Sepehr Maghsoudi brengt collectie Running Through Walls

© Foto: News Network / Sydney Korsse AMSTERDAM/HOORN - Sepehr Maghsoudi toont vechtlust met collectie 'Running Through Walls.' De jonge Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi presenteerde in het Kunstenhuis op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein zijn nieuwste wintercollectie 2012/2013 'Running Through Walls' met een expositie tijdens de Amsterdam Fashion Week. Op de catwalk liepen onder andere de modellen Sharon Pieksma (Miss Dutch Fashion Day/Miss PC Hooftstraat 2011), Charlotte Peereboom en Ilena Ingwersen. 

Na zijn show volgde een expositie in het Kunstenhuis. De collectie is typisch Sepehr met veel oog voor vrouwelijke lijnen. Uit de collectie spreekt vechtlust. De collectie is heel sprookjesachtig en bevat heel interessante en vakmatig deskundige  gemaakte  patronen die zijn ge├»nspireerd door Sepehr's doorzettingsvermogen.

Waar andere stoppen gaat hij door, niets houd hem tegen. Deze kracht vloeit door in zijn collectie.

 

Sepehr Maghsoudi (29) brak in 2010 door na zijn deelname aan het RTL-programma 'Project Catwalk' en kreeg in 2011 de eerste Arnhem Fashion Award voor Beste Designer. Topmodellen als Kim Feenstra en Sylvia Geersen waren in het verleden als mannequin op zijn catwalk te zien.