Irvinx durft te showen tijdens de Fashionlisst

© Foto: Johan KoopsIrving Vorster gaat de uitdaging aan: showen tijdens de Fashion Lisst. The Fashion Lisst wordt tegelijkertijd met het grootste evenement van Nederland gehouden: de Huishoudbeurs. Eén entréekaart geeft de bezoeker toegang tot zowel de Huishoudbeurs als The Fashion Lisst. Beide evenementen worden gehouden van 18 tot en met 26 februari in Amsterdam RAI. Zoveel mode voordeel heb je nog nooit op een plek gezien.

 Irving Vorster zal aanwezig zijn met een aantal korte catwalk shows tijdens de komende editie van de Fashionlisst En wel op twee opeenvolgende zondagen achter elkaar.

Geen samples uit zijn hoek maar wel wel pure tijdloze mode op de catwalk. En daar is lef voor nodignaast al die merken in het midden - en hoog segment waaraan modeminnende bezoekers zich tegoed kunnen doen

Onlangs gaf Irving Vorster nog acte de présence in het noorden des lands en vormde de A kerk in het centrum van Groningen het decor voor zijn chique creaties. Het is namelijk tegenwoordig gebruikelijk dat de zakelijke in-crowd in een bepaald gebied bijeen komt tijdens netwerk events. En de designer Irving Vorster was benaderd door Pepper Events om ook de hippe Noorderling met zijn collectie kenneis te laten maken. .

En nu zal hij dus op de Fashionlisst op zondag 19 februari en zondag 26 februari 2012 met de modellen van RMWmodels een aantal korte catwalkshows geven met zijn tijdloze creaties.

En dat in een Fashionhall vol supermerken? Irving Vorster durft...