• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nieuwe uniformen voor VLM-medewerkers

  Sinds kort dragen de piloten en het cabinepersoneel van de in Antwerpen gevestigde luchtvaartmaatschappij VLM een nieuw, modieus uniform. Het ontwerp van uniform met de bijhorende das en damessjaal is van het bedrijf The Outfit Factory uit Lier. De jassen, vesten, broeken, jurken en rokken zijn uit een donkerblauwe stof gemaakt van 54% polyester, 44% virgin wool en 2% elastane.

Hemden en blouses zijn wit. In de dassen en sjaaltjes werden lichtblauwe en gouden accenten verwerkt. De damessjaals zijn gemaakt van een polyester twill en voor de dassen werd gekozen voor een microfill polyester. Voor het opvallende design van de dassen en sjaaltjes tekenden de grafische medewerkers van The Outfit Factory.

Er werd gekozen voor duurzame, comfortabele stoffen gekozen. De uniformen zijn kreukvrij en de stewardessen hebben de keuze uit een rok, jurk of een broek. VLM biedt op dit ogenblik lijnvluchten aan van Antwerpen naar Aberdeen, Birmingham, Keulen-Bonn, London City Airport, Maribor, München, Rostock en Zurich. Vanaf 1 oktober worden nog twee routes aan het netwerk toegevoegd, nl. Antwerpen-Manchester en de lijn tussen de Luchthaven Oostende-Brugge en Manchester.

Tot en met zondag 8 juli 2018 loopt er een promotie van 39 EUR op alle bestaande routes (behalve op de routes Antwerpen-Londen City, Antwerpen-Rostock en Keulen/Bonn-Rostock) voor reizen tussen 16 juli en 31 augustus 2018.

Bij VLM Airlines zijn drankjes en snacks inbegrepen in de ticketprijs en elke passagier mag gratis een bagagestuk van maximaal 23 kg in te checken. Op de luchthaven van Antwerpen kunnen passagiers tot 20 minuten vóór de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

The Outfit Factory is gevestigd in Lier en heeft ook een vestiging in Borsbeek. Het bedrijf telt 20 medewerkers is gespecialiseerd in eigentijdse werkkledij en bedrijfsmode. The Outfit Factory beschikt over een eigen grafische afdeling en bedrukkingsatelier waar bedrijfskledij en promowear gepersonaliseerd kan worden met logo’s of corporate identity-kenmerken.

Onder zijn klanten telt The Outfit Factory o.a. luchtvaartbedrijven Flying Group en ASL, alsook de KMDA (horeca), Kellogg’s, Procter & Gamble (industrie), Stad Antwerpen (mobiliteit en parkeren MPA) en UZ Brussel (werkkledij). Het bedrijf levert sedert 2 jaar ook de extreme temperatuurkledij voor Antarctica-expedities.

Bij VLM zijn meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt zes Fokker 50’s, die elk 50 passagiers kunnen vervoeren. Het Belgische SHS Antwerp Aviation N.V. is een dochteronderneming van de Nederlandse investeringsmaatschappij SHS Aviation B.V., die voor 60 % in Nederlandse handen is. De andere 40% is eigendom van Chinese investeerders.

SHS Antwerp Aviation ontwikkelt luchtvaartactiviteiten onder de merknaam ‘VLM’.