• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Trendy: elegante lederen Burkely laptoptas voor dames

  AMSTERDAM - Het zijn niet altijd alleen de indrukwekkende marmeren winkel paleizen waar men de nieuwe trends nauwlettend volgt. Iedereen weet dat je tegenwoordig ook op veel ook heel onverwachte plekken de mooiste ontdekkingen kunt doen.

Zo merkte de modebwuste marktkoopman Willem de Jager in zijn winkel in de Albert Cuypstraat dat er nogal wat dames die op hoge posities in kantoren en banken werken vaak met dezelfde vraag binnenkwamen. "Wij willen een chique laptoptas van echt leder die er stijlvol maar ook weer niet te opvallend of te luxueus uitziet... Heeft u zoiets? Het moet een laptop-tas zijn die een smaakvol onderdeel vormt van onze modieuze presentatie. Stijlvol. vriendelijk en praktisch graag..."

"Nu zijn wij toevallig ongeveer anderhalf jaar geleden gaan samenwerken met een echt Nederlands lederwarenmerk Burkely wat al 75 jaar ervaring heeft en begrijpt waarom deze vraag zo gesteld wordt,"legt Willem de Jager uit. " Wij hebben daardoor exact die speciale tas met een persoonlijke stijl in ons assortiment. Je kunt je ook goed voorstellen dat veel hooggeplaatste en hard werkende vrouwen in bedrijven vanuit een meewerkend team soms heel onverwacht op een wat kritische manier beoordeeld worden."

Nou en of... Dat kan 'knetteren' van de vervelende aanmerkingen. Deze tassen zijn van echt leder maar je hebt toch ook heel mooi kunstleer?

"Klopt. Dat bieden wij hier bij Di Napoli ook aan in onze zaak. Maar echt leder is qua prijs en kwaliteit met niets te evenaren. Bovendien is het leder van Burkely tassen gemaakt van bijprodukten van de voedingsindustrie. Er hoeven dus geen dieren voor te sterven."

Dat is inderdaad heel mooi en terecht. Maar is men ook milieubewust als het gaat om de produktie van de tassenlijn van Burkely?

" Bij Burkely is iedereen die meewerkt lid van één familie. Dat geldt zowel voor de zakelijke relaties als voor alle medewerkers. Allen behoren tot één familie. Ook bij de produktie staan goede werktijden en een correcte beloning centraal. Iedereen is bij Burkely ook heel betrokken bij de kwaliteit en uitvoering van de tassen die met zorg en liefde worden gemaakt. "

De elegante elegante laptoptassen in deze serie zijn qua prijs heel bereikbaar. (Te weten: 149.95 Euro precies). Willem de Jager: "Deze chique dubbelvaks Burkely laptoptas bevat eveneens een organizer waarin allerlei kaartjes en schrijfgerei hun weg kunnen vinden plus een handig extra ritsvak. Hij is gemaakt van echt leder. Het is een tijdloze en praktische laptoptas met een aantrekkelijk design. Een heel dierbare tas die jaren lang mee zal gaan want hij is van echt leder. Zo'n coole tas zal zeker op een charmante en doeltreffende wijze iemands persoonlijke uitstraling onderstrepen ."