• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Marlies Dekkers: Vrouwen moeten mondiger worden

  ROTTERDAM - Naast de onthulling van haar lingeriecollectie voor herfst en winter 2019 zette Marlies Dekkers met haar show in de fameuze Maasstad ook een sfeer vol ouderwetse glamour neer met een boodschap die vandaag de dag voor elke vrouw superbelangrijk is : Durf je stem te gebruiken!

Dus niet alleen: durf iets speciaals te dragen zoals bijvoorbeeld een magenta fluwelen korset met frivool kantwerk en voorzien van een gesp versierd met juwelen. Dat is supercool maar durf anderen ook te laten weten wat je wenst of waar je grenzen liggen als je ergens het niet mee eens bent. Dat kun je op zoveel verschillende manieren doen maar je hebt er recht op te zijn wie je bent.

Marlies: "Al meer dan 25 jaar is het mijn missie om vrouwen mondiger te maken. Die missie tot leven brengen voor het podium was een magische ervaring: een onvergetelijke viering van vrouwelijk feminisme".

Dankzij bewegingen als #MeToo en Time's Up spreken vrouwen wereldwijd eindelijk duidelijke taal. Om dit succes te vieren en de komende Vrouwendag te vieren, ontwierp Marlies een exclusieve collectie bad-ass 'vrouwelijke feministische' t-shirts en doneert een percentage van de verkoop aan een goed doel genaamd Girls On The Run.

Ze koos deze avond om de collectie te lanceren en stuurde haar modellen de baan af in shirts met slogans als 'No sexism' en 'Man, it's good to be a woman! Zelf introduceerde Marlies Dekkers het schattige witte schortje op de bühne tijdens de finale. Zo'n rondlopend kort dingetje met een keurig geplooid randje wat in oude films altijd door buitengewoon stoute dienstmeisjes gedragen wordt. Het publiek vond het allemaal ook weer even speciaal.en super.

"Vrouwen worden nog steeds als 'te veel' bestempeld als ze zich duidelijk durven te laten zien of horen," zegt Marlies tenslotte. "Ik denk dus aan de vele dappere soms curvy women- vrouwen met duidelijke vrouwelijke rondingen - die voor ons zijn opgekomen en zich niet lieten ondermijnen. En ik denk aan mijn dochter Zilver en alle vrouwen van nu en degenen die na ons komen. En ik weet dat we onze mening moeten durven uitspreken. Zo hard als we maar kunnen want we zijn zoals we zijn en durven dat ook best met onze stem te laten horen."

FOTO: JEROEN SNIJDERS