• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Winnaar Coiffure Awards 2019 : vlekjes kunnen juist flatteren

  De winnaar van de 28e Coiffure Award is zondagavond 12 mei bekend gemaakt tijdens hét kappersgala van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond, werd uitgeroepen tot 'Hairdresser of the Year'.
95 genomineerden streden om de meest invloedrijke en vooraanstaande kappersprijs van Nederland; Bevers werd voor de tweede maal in zijn carrière als beste verkozen. Een gerenommeerde nationale en Internationale jury beloonde hem naast de hoofdprijs ook met de awards voor ‘Dameskapsels regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg’ en ‘Heren Zuid’.

Nederlandse kappers mogen zich tot de internationale top rekenen, aldus een vakkundige jury: “Poëtisch en kwetsbaar mooi haar. Een gelukkige mix van editorial draagbaarheid. Een knappe serie die zo in de Italiaanse Vogue kan. Alles klopt.”

Zichtbaar geëmotioneerd nam Arjan Bevers zijn awards in ontvangst: "Dit is een avond die ik niet snel ga vergeten". Zijn vakmanschap zorgt ervoor dat hij 'speelt' met de laatste trendy karakteristieken van modebewuste dames in de overdrive die spotten met het beeld van de gezondheid uitstralende zelfbewuste carriërevrouw. Dit winnende tweekleurige elfje heeft niet per ongeluk een blauw vlekje op haar gezicht. Ook verder op haar body zijn de vlekjes geplaatst.

Misschien uit bewondering en zeker ook uit begrip voor het tegenwoordig zeer veel in beeld komende en bekende model Winnie Harlow dat lijdt aan vitiligo. Haar echte naam is Chantelle Brown-Young. Ze werd echter vooral bekend als supermodel Winnie Harlow. Haar pigmentafwijking vitiligo ontstond toen ze ongeveer 3 jaar was. Het was niet direct aangenaam 'zebra' genoemd te worden voor de jonge Chantelle.

Ze is nu volwassen en verbergt de witte vlekken op haar donkere huid absoluut niet meer onder een dikke laag make-up. Ze maakt er juist een extra-typering van haarzelf van in het modewereldje. Daarmee heeft ze onverwacht ook heel succesvol een trend gezet. Onlangs straalde ze weer eens op het Met Gala dat als thema CAMP had overvloedig versierd met een weelde van Chopard sieraden.

Met haar gevlekte schoonheid heeft ze de trend gezet die ook in ons land door topkappers als creatief accent wordt overgenomen. Als je dat weet snap je ook dat dit de trend van anders-durven-te- zijn begeleidt die in onze tijd domineert

'... JE MAG BEST ANDERDS-DAN-ANDERS ZIJN LUIDT DE MESSAGE VAN DEZE TIJD... OOK DIT ELFACHTIGE PRIJSWINNENDE KAPSEL VAN KAPPER ARJAN BEVERS UIT HELMOND MET HIER EN DAAR EEN VLEKJE DOET AVANTI KAPPERS EER AAN... 

FOTO: JEOREN SNIJDERS