• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Taron Egerton vertolkt Elton John in de film Rocketman

  Vanavond vindt de wereldpremière van de film Rocketman plaats. Het is een film over de opkomst van Elton John als wereldster – én diens bijna-ondergang aan drank en drugs. De acteur Taron Egerton (Kingsman) speelt hier de iconische popmuzikant in maar zingt wel zelf in de film. Heel Cannes staat op z'n kop want deze film van Dexter Fletcher wordt beschouwd als één van de grootste bioscoopevenementen tijdens het Internationale Filmfestival van Cannes.

Vanaf 30 mei zal deze zogenaamde biopic Rocketman in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Een biopic ofwel filmbiografie of biografische film is een film, die het leven van één -maar mogelijk ook meer- bekende bestaande personen vertelt. Het woord is een Engelse samentrekking van biographical en picture. Sinds de jaren tachtig zijn biografische films steeds populairder geworden. Iedereen is supernieuwsgierig naar de biopic Rocketman. Hoe zal de film ontvangen worden?

Bij al die drukte in Cannes speelt het beroemde sieradenmerk Chopard als gewoonlijk weer een belangrijke rol. Het gaat deze keer niet alleen om de prachtige creaties van dit merk die beroemde actrices en zangeressen op de rode loper maar al te graag van dit merk dragen. Chopard brengt ook schitterende sieraden en kostbarfe horloges voor mannen. En aangezien Sir Elton John van jongs af aan altijd al zoveel aandacht voor mode en speciale accessoires heeft getoond draagt de acteur die hem speelt ook juwelen en horloges van Chopard in de nieuwe biopic.

Sir Elton John begon indertijd als een tamelijk verlegen jonge maar getalenteerde pianomuzikant en viel ook vooral op door zijn intrigerende wijzigingen qua kledingstijl. Iedereen die hem ooit vroeger hoorde spelen en zingen kan zich ongetwijfeld vooral zijn opvallende soms heel eigenaardige brillenstijl herinneren. Hij ontwikkelde zich steeds verder en was niet bang om in zijn uiterlijk een mannelijke met een meer vrouwelijke presentatie af te wisselen. Dat was heel moedig in een tijd waarin velen daar nog heel vreemd tegenaan keken.

Daarbij groeide hij muzikaal eveneens uit tot een graag beluisterde popzanger. Hij was eveneens een goede vriend van de Engelse prinses Diana. Voor veel mensen die die tijd met de ingrijpende gebeurtenis van haar plotselinge onvderwachte dood hebben meegemaakt is zijn optreden bij de begrafenis van prinses Diana onvergetelijk. Het lied dat hij zong was getiteld Goodbye England's rose.

Vooral bij de ontroerende tekst van het volgend couplet springen bij velen die zich de emotionele gebeurtenissen van toen nog puntgaaf en Elton John toen zelf hebben beluisterd - waaronder ook ondergetekende - ook nu nog steeds de tranen in de ogen. Onvergetelijk is zijn lied:

... And it seems to me you lived your life
Like a candle in the wind
Never fading with the sunset
When the rain set in
And your footsteps will always fall here
Along England's greenest hills
Your candle's burned out long before
Your legend ever will

FOTO: TARON EGERTON POSEERT IN HET PRIV'É-VLIEGTUIG VAN SIR ELTON JOHN ... 

KIJK OOK EENS OP PSPRESS.NL