• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Beroemdheden performen zichzelf in Cannes

  Bij de wereldpremière van Rocketman in Cannes - de veelbesproken film over de opkomst van Elton John als wereldster – gespereld door Taron Egerton die ook als zichzelf de songs van het popicoon zong was het ook druk op de Rode Loper. En hij oogstte veel waardering voor de manier waarop hij acteerde en zong.

Maar daar in Cannes performden diverse andere sterren eveneens hun persoonlijke pr-act met verbluffend mooie couture en oogverblindend mooie sieraden voor publiek en wereldpers. Afgezien van de felle strijd om wie het haar van de beroemde actrice voor deze exclusieve gelegenheid mag kappen of de bril of het horloge voor de mannelijke ster mag uitzoeken weerklinkt hier steevast de naam Chopard voor de mooiste sieraden.

De volgende beroemdheden verschenen op de rode loper en droegen de schitterende sieraden van Chopard: Julianne Moore, Elton John, Bryce Dallas Howard, Richard Madden... Priyanka Chopra Jonas, Araya Hargate en voor wie het nu nog niet duizelt Dita Von Teese, Ming Dao, Eva Herzigová etc. .... Niet vergeten ook: Maria Borges, Izabel Goulart.

En de directrice zelf Caroline Scheufele heeft natuurlijk ook uit haar luxueuze wat moois gekozen want als je een echte liefhebster bent en zo'n kans krijgt dat aan de hele wereldpers te tonen moet je daar wel gebruik van maken. Wat een mooie job! Zij droeg een diamanten halsketting en diamanten oorbellen uit Chopards Haute Joaillerie Collectie.

Neem ook bijvoorbeeld de kleurrijke musicus en wereldster waar de film over is gemaakt: Sir Elton John. Het is bij de premiëre één en al luxe en schittering want dat hoort er nu eenmaal bij. De oorbel die de nog steeds heel energieke zanger draagt is van 18 kt witgoud en ook 18 kt geelgoud voorzien van een ovaalvormige briljant. Zijn manchetknopen van 18 kt witgoud met diamanten uit de Haute Joaillerie Collectie. Verder draagt hij een horloge van 18 kt witgoud, bezet met diamanten (21,87 karaat) en amethisten.

De Amerikaanse actrice Julianne Moore draagt hier Givenchy Haute Couture en schittert met haar oorbellen van 18 kt witgoud en titanium met diamanten (28,46 karaat) en een ring van 18 kt witgoud, bezet met een ovale briljant geslepen diamant (10,06 karaat) en diamanten. Allemaal uit de Haute Joaillerie Collection.

Zij is één van de vele sterren die zichzelf op de meest fantastische wijze ''ín de etalage zetten' bij de wereldpremiëre van de film over het roerige leven van Elton john. "Ons kent ons" zou je kunnen zeggen want ook de musicus met zijn bril vol diamanten en hartvormige roze glazen laat moeteloos in deze turbulente uren zien dat hij ondanks de gearriveerde status die hij bereikte ook nu nog als showmaster pur sang de top van aandacht scoren weet te bereiken.