• Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Introdans ook nu volop in actie

 • 'Photographic Paintings'

 • Historische Modeshow Sheila de Vries

 • Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

 • Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Amazon by Addy in Villa Maasdonk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

  AMSTERDAM - Sheila de Vries liet de glitter & glamour van the place to be van vroegere tijden herleven door een feestelijke show in Le Garage. Haar bruisende ontwerpen werden in een fantastische sfeer aan haar talloze feestelijk geklede gasten getoond waarvan velen hier al menigmaal eerder hadden gedineerd. Topkok Joop Braakhekke zag eerder beroemdheden uit binnen- en buitenland in Le Garage binnenkomen en zijn dynamische persoonlijkheid staat ook nu nog bij menigeen in het geheugen gegrift.

Erwin Walhaus werd na zijn heengaan op 8 december 2016 de nieuwe eigenaar van Le Garage waar hij ooit eens zelf als sommelier was begonnen. Hij heeft hard gewerkt om Le Garage zowel culinair als zakelijk weer 'helemaal op de kaart te zetten.' Natuurlijk is dat bepaald niet eenvoudig maar Sheila de Vries liet met haar show mooie tijden herleven. De heerlijke muziek uit de seventies en de show van tijdloze modecreaties zorgden voor een revival van vroegere tijden.

Zou Joop Braakhekken uit het universum nog een beetje meekijken? "Het thema van mijn show was Reminiscing," reageert Sheila. "Dat betekent dat je je iets wat je fijn vond met genoegen herinnert... Vroeger kleedden de gasten van Le Garage zich altijd ook mooi en chic want je wist nooit wie je daar tegen zou komen. Joop zou hiervan genoten hebben. Dat is kenmerkend voor deze fijne plek. Deze unieke en persoonlijke sfeer hóórt gewoon bij Le Garage."


En iedereen op de show voelde dit en was vooral ook enthousiast over haar creatieve visie op haar nieuwe collectie waarin zowel retro-elementjes als de sfeer van nu weer terugkwam. Haar show werd feestelijk ingeleid door haar muze Anouk van Nes en begon met enkele mooie combi's van leer gedeeltelijk voorzien van panterprint.

Er werd druk geapplaudisserd voor de keuze van haar stoffen en het slankmakende silhouet van de getoonde jurken en jassen zoals bijzondere tops die in iedere garderobe zowel op jurken als pantalons gedragen kunnen worden die je zo heel mooi kunt afstylen.

Een aantal hooggesloten mini jurken herinneren aan de tijd van Mary Quant. Die kunnen heel sexy net boven de knie vallend gedragen worden op een rok of legging. Of ook zoals de mannequins met kniehoge lange laarzen.
De collectie avondmode toonde vooral zwarte en een enkele roomkleurige avondjapon. Deze avondcollectie is beperkter dan vroeger omdat er tegenwoordig minder gala's plaats vinden. Hierbij viel een zwarte zeemeermin-avondjurk op waarover een figuurverhullende kanten poncho werd gedragen.

Voor de winter zijn er unieke warme winterjassen voor heren en voor dames die je voor een leven lang kunt dragen. Door de verticale accentuering van verwerking van naden en zakken hebben deze warme jassen geen nadrukkelijk breed makend effect.

De mannequins droegen diamanten ringen en elegante oorbellen uit de hier geexposeerde schitterende juwelenlijn van Gassan.

Er ontstond een mooie afterparty . Diverse klanten verdrongen zich om iets moois te passen.

Sheila de Vries - die als bekend Prinses Beatrix kleedt- reageert verheugd daarop. "Ik hou ontzettend veel van het maken van mooie creaties. Ik geniet van mijn werk. En ik mag zelfs huizen inrichten voor de bekende recreatie-organisatie Droomparken. Daar kunnen mijn klanten naar toegaan en ook zomaar kennis mee maken.En deze sfeervolle show van vandaag zorgde voor iedereen ook voor mijn man Tom en mijn zoon Gideon werkelijk voor een fantastische dag."

DE TERUGKEER VAN MANUELA LOTH OP HET  SHOWTONEEL VERHEUGDE EVENEENS VELE GASTEN. HIER TOONT ZIJ EEN ROOMKLEURIGE AVONDJAPON ... 

CREATIE: SHEILA DE VRIES

FOTO: SYDNEY KORSSE