• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Buddha to Buddha & zangeres Davina Michelle

  AMSTERDAM - Het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha lanceert op 1 november een nieuwe goudcollectie in samenwerking met Davina Michelle. De Rotterdamse zangeres wordt tevens het gezicht van deze nieuwe lijn. Buddha to Buddha zet met deze nieuwe collectie van luxe, gouden sieraden een volgende stap in het uitbreiden van de zeer gewilde gouden sieradenlijn. Hoewel de collectie haar tijdloos design onverminderd behoudt zal deze zowel worden uitgebreid als verfijnd.

Buddha to Buddha: “Wij hebben voor Davina Michelle gekozen omdat zij goed bij ons merk past. Ze is mooi en stijlvol, maar haar zang heeft ook een raw edge waarin wij ons herkennen. Daarbij is Davina al langere tijd fan van ons merk. Een van beide kanten gewenste langdurige samenwerking werd dan ook met een contract bevestigd."

Buddha to Buddha werkte 20 jaar lang uitsluitend met zilver maar lanceerde in februari 2018 haar eerste 18karaats goudlijn. Deze compacte lijn van handgemaakte sieraden werd in eerste instantie alleen verkocht via een beperkt aantal offline verkooppunten en via de Buddha to Buddha webshop. De gouden sieraden bleken een groot succes en daarop werd besloten de collectie uit te breiden.

Daarom wordt de al bestaande goudlijn, geïnspireerd op de Ben (de iconische zilveren Buddha to Buddha collectie), nu uitgebreid met de gouden Katja en George collectie. Beide collecties zijn ook geïnspireerd op twee iconische zilveren collecties maar uitgevoerd in een meer verfijnde en elegante vorm.

Ook het boegbeeld van deze goudlijn Davina Michelle heeft een lange serie van hoogtepunten op haar naam staan.

In 2016 neemt Davina Michelle deel aan Idols. Kort daarop start ze haar eigen YouTube kanaal. Haar cover van ‘What About Us’ wordt gezien door wereldster P!nk en gaat vervolgens viral. In het programma ‘Beste Zangers’ (2018) zingt Davina Michelle het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Het nummer wordt een hit en blijft 11 weken op nummer 1 staan. Het is haast te veel om op te noemen. Davina ontvangt vervolgens awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,’ ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,’ ‘Talent van het Jaar,’ ‘Hit van het Jaar,’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’ en een optreden in het voorprogramma van P!nk.

Buddha to Buddha omvat overigens meer dan sieraden alleen. Trouwe fans zien het als een lifestyle die het leven compleet omarmt. Met al z’n tegenstellingen. Zonder concessies. Zonder compromissen. Met 100% passie en trots.

Buddha to Buddha is ontstaan in 1997 en staat voor vakmanschap, creativiteit, bezieling en kwaliteit. Kwalitatieve armbanden gemaakt van sterling 925 zilver, het beste leer of 18 karaats goud. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste zilversmeden uit Bali en Thailand.