• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Zangeres Céline Dion als couture-icoon terug

  De befaamde zangeres Céline Dion verloor drie jaar terug haar geliefde echtgenoot René Angélil. Hij was haar steun en toeverlaat in persoonlijk opzicht en ook als haar manager. Zij is afkomstig uit een zeer muzikale familie en begon al in de vorige eeuw aan een internationale carriere. Haar fans leefden erg mee met de Canadese zangeres toen zij haar man aan een nare ziekte verloor want zij had al vele harten veroverd met haar tijdloze ballades die door haar als lyrische sopraan krachtig en meeslepend werden gepresenteerd.

Haar muzikale creativiteit kwam ook tot uiting in haar doorzettingsvermogen om zowel covers van anderen heel goed neer te zetten als ook weer de kracht te vinden door nieuwe albums met haar songs zich ook in het huidige electronische en digitale tijdperk volledig op de kaart te zetten met moderne nummers.

Niet alleen haar optredens maar ook haar modieuze presentatie zorgden eerder al dat moderedactrices van grote modebladen haar prezen om haar authentieke stijl. Nu zij weer een nieuw album heeft gelanceerd waarmee ze weer op tournee gaat zijn de "modespionnen" daarom uiteraard direct klaarwakker en staan gefascineerd op de uitkijk.

Gezien haar faam uit vroegere tijden als mode-icoon is die belangstelling volkomen gerechtvaardigd. De klemmende vraag luidt: wat zal Céline Dion als toonaangevende verschijning voor haar nieuwe wereldtournée deze keer kiezen als haar persoonlijke stijl?

Bij de aankondiging van haar Courage World Tour in april 2019, bleek dat ze een liedje genaamd "Courage" als titelnummer voor het album (release in november 2019) had gekozen. Dat is voor iedereen goed te begrijpen. Zij heeft zich als het ware opnieuw moeten 'resetten' zonder haar geliefde echtgenoot in een nieuw tijdperk met andere muzikale opvattingen en methodes.

Er is een heel grote emotionele kracht voor nodig om als bevlogen zangeres verder te kunnen gaan. Als je je als internationale zangeres wilt laten positioneren hoort daar nu eenmaal het ongemakkelijke diva-zijn bij. Haar keuze ging nu uit naar deze bloemenmantel van Marc Jacobs met oorbellen uit de "Red Carpet Collection" van Chopard. Met twee 5.03-karaats peervormige lichtgele diamanten waar je naar moet kijken. Naar blijft kijken als je deze dame zelf zal ontmoeten.

Kenners zeggen dat het gaat om twee 3.10-karaats peervormige lichtgele diamanten in het verlengde van twee diamanten rozetten in geelgoud en 18- karaats wit goud. De schitterende oorbellen harmoniëren met het bloemendesign van de mantel en de bloem in haar hand. Er zijn vast ook fashionasta's die inmiddellijk weten waar haar perfecte tas vandaan komt.

Veel succesvolle vrouwen zouden er met deze stijl toch te extravagant en over de top uitzien. Maar Céline Dion is samen met haar mysterieuze zonnebril juist weer opnieuw helemaal in the game.