• Introdans ook nu volop in actie

 • Historische Modeshow Sheila de Vries

 • Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

 • Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Amazon by Addy in Villa Maasdonk

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Zangeres Céline Dion als couture-icoon terug

  De befaamde zangeres Céline Dion verloor drie jaar terug haar geliefde echtgenoot René Angélil. Hij was haar steun en toeverlaat in persoonlijk opzicht en ook als haar manager. Zij is afkomstig uit een zeer muzikale familie en begon al in de vorige eeuw aan een internationale carriere. Haar fans leefden erg mee met de Canadese zangeres toen zij haar man aan een nare ziekte verloor want zij had al vele harten veroverd met haar tijdloze ballades die door haar als lyrische sopraan krachtig en meeslepend werden gepresenteerd.

Haar muzikale creativiteit kwam ook tot uiting in haar doorzettingsvermogen om zowel covers van anderen heel goed neer te zetten als ook weer de kracht te vinden door nieuwe albums met haar songs zich ook in het huidige electronische en digitale tijdperk volledig op de kaart te zetten met moderne nummers.

Niet alleen haar optredens maar ook haar modieuze presentatie zorgden eerder al dat moderedactrices van grote modebladen haar prezen om haar authentieke stijl. Nu zij weer een nieuw album heeft gelanceerd waarmee ze weer op tournee gaat zijn de "modespionnen" daarom uiteraard direct klaarwakker en staan gefascineerd op de uitkijk.

Gezien haar faam uit vroegere tijden als mode-icoon is die belangstelling volkomen gerechtvaardigd. De klemmende vraag luidt: wat zal Céline Dion als toonaangevende verschijning voor haar nieuwe wereldtournée deze keer kiezen als haar persoonlijke stijl?

Bij de aankondiging van haar Courage World Tour in april 2019, bleek dat ze een liedje genaamd "Courage" als titelnummer voor het album (release in november 2019) had gekozen. Dat is voor iedereen goed te begrijpen. Zij heeft zich als het ware opnieuw moeten 'resetten' zonder haar geliefde echtgenoot in een nieuw tijdperk met andere muzikale opvattingen en methodes.

Er is een heel grote emotionele kracht voor nodig om als bevlogen zangeres verder te kunnen gaan. Als je je als internationale zangeres wilt laten positioneren hoort daar nu eenmaal het ongemakkelijke diva-zijn bij. Haar keuze ging nu uit naar deze bloemenmantel van Marc Jacobs met oorbellen uit de "Red Carpet Collection" van Chopard. Met twee 5.03-karaats peervormige lichtgele diamanten waar je naar moet kijken. Naar blijft kijken als je deze dame zelf zal ontmoeten.

Kenners zeggen dat het gaat om twee 3.10-karaats peervormige lichtgele diamanten in het verlengde van twee diamanten rozetten in geelgoud en 18- karaats wit goud. De schitterende oorbellen harmoniëren met het bloemendesign van de mantel en de bloem in haar hand. Er zijn vast ook fashionasta's die inmiddellijk weten waar haar perfecte tas vandaan komt.

Veel succesvolle vrouwen zouden er met deze stijl toch te extravagant en over de top uitzien. Maar Céline Dion is samen met haar mysterieuze zonnebril juist weer opnieuw helemaal in the game.