• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Loic Henry beschermt paps' edele delen

Vaderdag nadert met rasse schreden. Mocht iemand zitten te piekeren en te puzzelen over een mooi kado waarmee je op zondag 21 juni voor de dag wilt komen voor paps dan heeft Loïc Henry een mannelijke suggestie. Vaderdag en Moederdag zijn eerlijk gezegd commerciële valstrikken voor het smalle budget maar voor wie het zich wel kan permitteren is het een kans om iemand zeer bijzonder te verrassen.

Er zijn natuurlijk personen die bijna alles al hebben wat je maar als kado zou kunnen bedenken maar een boxershort van Loic Henry hebben de meeste pappa's zeker niet. Dat komt omdat Loïc Henry een uniek ondergoed-concept heeft bedacht en geproduceerd. Waar gaat dit allemaal om? Daar wilt u zeker meer over weten.

De creatie van deze nieuwe mannelijke ondergoedlijn ontstond door de combinatie van twee totaal uiteenlopende drukke activiteiten van de bedenker van dit assortiment. Loïc Henry, een Belgische ondernemer met een hevige passie voor design en high-tech, werkt al zo'n twintig jaar lang aan de uitbouw van een communicatie- en ontwerpbureau. Daarnaast koestert hij ook een andere grote passie: de sport.

Hij speelde jarenlang op hoog niveau rugby maar tegenwoordig richt hij zich meer op een andere grote passie: golf. Hij doet veel aan glijsporten of surft samen met zijn gezin want hij vindt sport te gek en besteedde steeds veel aandacht aan zijn materiaal en zijn uitrusting. Daarbij eiste hij ook veel van zijn uitrusting en zijn kleding. Misschien zou je hem veeleisend kunnen maar hij voelde en merkte dat zijn ondergoed hem belemmerde in zijn bewegingen.

Op een dag sprak hij daar een vriend over aan die in technisch ondergoed gespecialiseerd is. Samen besloten ze toen een collectie hypercomfortabel herenondergoed te ontwerpen. Dit ondergoed, dat als een tweede huid aanvoelt, is speciaal ontworpen voor sporters en voor dynamische mannen die een actief en beweeglijk leven leiden.

Het ondergoed van Loïc Henry is gebaseerd op een uniek concept in Europa, namelijk het „HOLD UP BALLS SYSTEEM“. Dankzij een revolutionair ondersteuningssysteem, worden de intieme delen steeds goed ondersteund en de ingebouwde korf zorgt voor een anti slinger effect.

Het idee ligt voor de hand maar is tegelijkertijd zo ingenieus dat Loïc Henry besloot om een volwaardig premium en modern designermerk op de markt te brengen.
De cadeaustress zal bij diegenen die nog geen geschenk voor een geliefde hebben nu zeker minder kunnen worden.

De boxershort/slip van Loïc Henry zorgt voor veel draagplezier en wordt online van 8 juni t/m 21 juni met een flinke korting gepresenteerd.

LOIC HENRY BOXERSHORT ALS VADERDAG-KADO ...